ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το μεγαλύτερο διαμάντι που έχει ποτέ κοπεί στη Ρωσία, μια πέτρα 100,94 καρατιών, που ονομάζεται Alrosa Spectacle, θα δημοπρατηθεί στη Γενεύη αργότερα αυτόν τον μήνα.
Το διαμάντι θα μπορούσε να πωληθεί έναντι 12 και 18 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων, όταν βγει στο σφυρί στις 12 Μαΐου, από τον οίκο Christie’s.
«Αυτό το φανταστικό 100 καρατιών διαμάντι προέρχεται από μια ακατέργαστη πέτρα που ζύγιζε αρχικά περισσότερα από 200 καράτια.
»Ονομαζόταν το ακατέργαστο διαμάντι Sergei Diaghilev και την είχαν εξορύξει το 2016», εξήγησε η Μαρί-Σεσίλ Κισαμόλο, μια ειδικός στο τμήμα κοσμημάτων του οίκου δημοπρασιών.
«Μεταξύ του ακατέργαστου και του διαμαντιού που προσφέρουμε σήμερα, χρειάστηκε ένας χρόνος και 8 μήνες για να κοπεί σε αυτήν την τέλεια πέτρα».
Το διαμάντι είναι ένα από τα 144 αντικείμενα που θα διατεθούν στη δημοπρασία, η οποία περιλαμβάνει, επίσης, δακτυλίδια, σκουλαρίκια, καρφίτσες και άλλα κοσμήματα που έχουν φτιαχτεί από διαμάντια, ζαφείρια και ρουμπίνια.























































