ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντόνιο Γκουτέρες, Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Ισλαμιστές, Ισραήλ, Λωρίδα της Γάζας, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Παλαιστίνη, Τζιχαντιστές, Χαμάς,

















































Ο... ουκρανικός λόγος της επιλογής Πιερρακάκη για πρόεδρος του Eurogroup
Δημοσκόπηση: Πέφτει κι' άλλο η ΝΔ - Ανεβαίνει ο Τσίπρας - Το ΠΑΣΟΚ χωρίς Ανδρουλάκη αυξάνει ποσοστά
Βραβείο θάρρους στην Ουζάι Μπουλούτ: Μια φωνή κατά της άρνησης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου
Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάθεση - παρωδία του «Φραπέ» στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ: 15 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις - Στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η κλιμάκωση μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων «πρέπει να σταματήσει αμέσως» υπογράμμισε απόψε, σε ανακοίνωση ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, δηλώνοντας ότι «ανησυχεί σοβαρά» για την κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή.
«Οι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας πρέπει να επιδείξουν τη μέγιστη αυτοσυγκράτηση και να ελέγξουν την προσφυγή τους στη βία», τόνισε ο Γκουτέρες συμπληρώνοντας επίσης πως «η τυφλή εκτόξευση ρουκετών και βλημάτων όλμων προς κατοικημένες περιοχές του Ισραήλ είναι απαράδεκτη».
«Τα Ηνωμένα Έθνη εργάζονται με όλες τις πλευρές για να αποκλιμακώσουν την κατάσταση», πρόσθεσε, χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις.
Τουλάχιστον 26 Παλαιστίνιοι και δύο Ισραηλινές έχουν σκοτωθεί στη Λωρίδα της Γάζας και το νότιο Ισραήλ, στη χειρότερη κλιμάκωση της βίας των τελευταίων ετών, που ξεκίνησε από τις ταραχές στην Ανατολική Ιερουσαλήμ.






















































