Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νετανιάχου: Θα επιφέρουμε βαρύ πλήγμα στη Χαμάς

Νετανιάχου: Θα επιφέρουμε βαρύ πλήγμα στη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου προειδοποίησε ότι οι επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας δεν πρόκειται να τερματιστούν σύντομα, μετά την εντατικοποίηση των πληγμάτων στον παλαιστινιακό θύλακα, όπου έχουν σκοτωθεί περισσότεροι από 100 άνθρωποι τις τελευταίες ημέρες.

«Λέω ότι θα επιφέρουμε βαρύ πλήγμα στη Χαμάς και τις άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις.

»Πληρώνουν και θα συνεχίσουν να πληρώνουν ακριβά. Δεν τελείωσε ακόμα», είπε ο Νετανιάχου, μετά την ολοκλήρωση συνεδρίασης στο υπουργείο Άμυνας, προαναγγέλλοντας μια πιθανή ενίσχυση των πληγμάτων.

Το Ισραήλ συνεχίζει την πίεση στη Γάζα, με αεροπορικά πλήγματα και πυρά πυροβολικού στον πυκνοκατοικημένο θύλακα.

Μεταξύ των στόχων, σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό, είναι το δίκτυο των σηράγγων μέσω των οποίων μετακινούνται στη Λωρίδα της Γάζας οι μαχητές και τα ηγετικά στελέχη της Χαμάς, καθώς επίσης και μια «τρομοκρατική ταξιαρχία» που είναι έτοιμη να εκτοξεύσει ρουκέτες προς το ισραηλινό έδαφος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανησυχία στο Ισραήλ: Οι ΗΠΑ διαπραγματεύονται την πώληση μαχητικών F-35 στο Κατάρ

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στο πλευρό της Κυπριακής Δημοκρατίας

Η σφαγή των Εβραίων – Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες – 10χρονη μεταξύ των νεκρών

Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ο μανάβης Άχμεντ αλ Άχμεντ πάλεψε με έναν τζιχαντιστή κι έσωσε Εβραίους

Συριακές Αρχές: Ο δράστης της επίθεσης που σκότωσε Αμερικανούς ήταν μέλος των δυνάμεων ασφαλείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr