ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Ισλαμιστές, Ισραήλ, Λωρίδα της Γάζας, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, Παλαιστίνη, Παλαιστινιακός Ισλαμικός Τζιχάντ, Παλαιστίνιοι, Τζιχαντιστές, Χαμάς,


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου προειδοποίησε ότι οι επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας δεν πρόκειται να τερματιστούν σύντομα, μετά την εντατικοποίηση των πληγμάτων στον παλαιστινιακό θύλακα, όπου έχουν σκοτωθεί περισσότεροι από 100 άνθρωποι τις τελευταίες ημέρες.
«Λέω ότι θα επιφέρουμε βαρύ πλήγμα στη Χαμάς και τις άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις.
»Πληρώνουν και θα συνεχίσουν να πληρώνουν ακριβά. Δεν τελείωσε ακόμα», είπε ο Νετανιάχου, μετά την ολοκλήρωση συνεδρίασης στο υπουργείο Άμυνας, προαναγγέλλοντας μια πιθανή ενίσχυση των πληγμάτων.
Το Ισραήλ συνεχίζει την πίεση στη Γάζα, με αεροπορικά πλήγματα και πυρά πυροβολικού στον πυκνοκατοικημένο θύλακα.
Μεταξύ των στόχων, σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό, είναι το δίκτυο των σηράγγων μέσω των οποίων μετακινούνται στη Λωρίδα της Γάζας οι μαχητές και τα ηγετικά στελέχη της Χαμάς, καθώς επίσης και μια «τρομοκρατική ταξιαρχία» που είναι έτοιμη να εκτοξεύσει ρουκέτες προς το ισραηλινό έδαφος.























































