ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισραήλ, Μαχμούντ Αμπάς, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τζο Μπάιντεν,


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Ο Λίβανος κηρύσσει τον Ιρανό πρεσβευτή «persona non grata» και ζητά την αποχώρησή του έως την Κυριακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Παλαιστίνιος Πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς έλαβε τηλεφώνημα το Σάββατο από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Αμπάς, στην πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των δύο ηγετών από τότε που ο Μπάιντεν ανέλαβε τα καθήκοντά του τον Ιανουάριο.
Ο εκπρόσωπος της παλαιστινιακής προεδρίας Ναμπίλ Αμπού Ρουντέινα δήλωσε ότι αυτή η επικοινωνία ήταν «σημαντική» χωρίς ωστόσο να αναφέρει επί του παρόντος το ακριβές περιεχόμενο αυτής της συνομιλίας.
Η συνομιλία πραγματοποιήθηκε εν μέσω εντάσεων μεταξύ ισραηλινών και παλαιστινιακών μαχητικών ομάδων στη Λωρίδα της Γάζας, όπως γράφει το Reuters.
Σημειώνεται πως ο Μπάιντεν έστειλε έναν απεσταλμένο στην περιοχή την Παρασκευή για να βοηθήσει στις εργασίες προς αποκλιμάκωση.























































