Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ιράκ: Το Ισλαμικό Κράτος δολοφόνησε τον φύλαρχο σεΐχη Ουμπαΐντι μέσα στο σπίτι του

Ιράκ: Το Ισλαμικό Κράτος δολοφόνησε τον φύλαρχο σεΐχη Ουμπαΐντι μέσα στο σπίτι του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) σκότωσαν το Σάββατο το πρωί έναν Άραβα φύλαρχο στην επαρχία Σαλαχαντίν, βόρεια της Βαγδάτης.

Οι τζιχαντιστές εισέβαλαν στην κατοικία του σεΐχη Ματζίντ αλ Ουμπαΐντι, εξέχοντα ηγέτη της φυλής Ουμπαΐντι, και άνοιξαν πυρ στους φρουρούς του.

Στην άγρια ανταλλαγή πυρών που ξέσπασε, ο σεΐχης Ουμπαΐντι και ένας τζιχαντιστής του Ισλαμικού Κράτους σκοτώθηκαν, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας της Σαλαχαντίν, Μοχάμεντ Οσμάν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αξιωματούχος της Χαμάς δηλώνει ότι η οργάνωση είναι έτοιμη να συζητήσει το «πάγωμα ή την αποθήκευση» των όπλων της – Η Χαμάς θεωρεί «άμυνα» τη σφαγή της 7/10

Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» – Κοινό αμυντικό αφήγημα με Ελλάδα και Κύπρο.

Νετανιάχου: «Υπάρχει και μία τρίτη φάση, η απορριζοσπαστικοποίηση της Γάζας» – Μερτς: Η Γερμανία «θα υπερασπίζεται πάντα την ύπαρξη και την ασφάλεια του Ισραήλ»

Νετανιάχου: Συνάντηση με Τραμπ για τη «δεύτερη φάση» του σχεδίου για τη Γάζα

Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί – Το πρόσχημα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr