ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για FEMEN, ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές, Φωτογραφίες,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι φωτογραφίες είναι από τη σελίδα των FEMEN στο Facebook και αναρτήθηκαν το Σάββατο. Όπως μπορείτε να δείτε, στην πρώτη φωτογραφία δύο υστερικές τρέχουν τόπλες με σημαία τζιχαντιστών, βρήκαν τώρα νέο θέμα για να… ουρλιάζουν, ενώ στη δεύτερη φωτογραφία μια άλλη του… ξεβράκωτου κινήματος μπήκε τόπλες σε μια Εκκλησία.
Οι FEMEN μπορεί να παριστάνουν τις ακτιβίστριες υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών, να αγωνίζονται υποτίθεται για δημοκρατία και ελευθερία, αλλά ο σκληρός πυρήνας τους που εδρεύει στην Ουκρανία είναι άκρως ναζιστικός, μάλιστα μέλη τους έχουν συμμετάσχει σε ναζιστικές διαδηλώσεις αλλά και στον εμπρησμό του κτιρίου των συνδικάτων στην Οδησσό, όπου κάηκαν ζωντανοί δεκάδες ρωσόφιλοι διαδηλωτές από ναζιστικές ουκρανικές συμμορίες.
Δίχως να είναι ξεκάθαρο ποια ακριβώς ατζέντα εξυπηρετούν οι FEMEN της Ουκρανίας διεθνώς, το μόνο βέβαιο είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι “αθώες γκομενίτσες” που προτάσσουν τα στήθη τους σε κάθε ευκαιρία… Και με αυτά και τα άλλα, στο τέλος θα το φάνε το κεφάλι τους, ειδικά από τους ισλαμιστές που έχουν αποδείξει ότι στην απλοϊκή τους σκέψη δεν το έχουν και τίποτα να εφαρμόσουν τη Σαρία δίχως αναστολές.























































