Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μέλος των FEMEN με τους ναζί που έκαψαν ζωντανούς τους Ρώσους στην Οδησσό!

Μέλος των FEMEN με τους ναζί που έκαψαν ζωντανούς τους Ρώσους στην Οδησσό!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μπορεί οι γυμνόστηθες FEMEN να παριστάνουν ανά τον πλανήτη τις… αγωνίστριες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά όταν πρόκειται για την πατρίδα τους, την Ουκρανία, τότε τα… ξεχνάνε όλα τα ανθρωπιστικά και αγωνίζονται στο πλευρό των ναζί! Οι ίδιες οι FEMEN εξάλλου δεν έκρυψαν ποτέ το μίσος τους για τον Βλάντιμιρ Πούτιν.

Προκαλεί εντύπωση στην παγκόσμια κοινή γνώμη ότι το μέλος των FEMEN Eugene Kraizman, φωτογραφήθηκε στις 2 Μαΐου με υψωμένη τη γροθιά έξω από το Μέγαρο των Συνδικάτων στην Οδησσό, την ώρα που είχε φουντώσει η φωτιά που είχαν βάλει ακροδεξιοί Ουκρανοί ναζί και χούλιγκαν, με αποτέλεσμα να καούν ζωντανοί τουλάχιστον 48 φιλορώσοι διαδηλωτές και να τραυματιστούν 200.

femen-nazi-2

Αυτό το αποτρόπαιο ναζιστικό έγκλημα που σόκαρε όλο τον πλανήτη και έδειξε ξεκάθαρα στη Δύση ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο της φιλοδυτικής κυβέρνησης του Κιέβου, όπως και των ναζί υποστηρικτών της, ακόμα μένει ατιμώρητο, με τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να προσπαθούν να “ξεχαστεί”.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Stephen Argyu και τα όσα γράφει στο blog του, η γυμνόστηθη ακτιβίστρια που δεν είναι ένα τυχαίο μέλος των FEMEN αλλά μία από τις αρχηγούς των τόπλες υστερικών, όχι απλώς ήταν παρούσα στον εμπρησμό του Κτιρίου των Συνδικάτων στην Οδησσό, αυτό αποδεικνύεται κι από τη φωτογραφία, αλλά συμμετείχε ενεργά στο ολοκαύτωμα των ρωσόφωνων διαδηλωτών.

Ο ίδιος δημοσιογράφος, που γράφει και στο Indymedia της Βοστώνης, κατηγορεί τις FEMEN ότι συνεργάζονται με τη ναζιστική οργάνωση Δεξιός Τομέας και κάποιες από τις πιο φανατικές γυμνόστηθες έχουν ταχθεί ανοιχτά υπέρ του ναζισμού. Μάλιστα δημοσιεύει και φωτογραφίες με μέλη των FEMEN να συμμετέχουν ένθερμα σε διαμαρτυρία ναζί.

femen-nazi-3

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο φιλότουρκος «τενεκές» Μπορέλ θέλει να στείλουμε αντιαεροπορικά στην Ουκρανία

Ζελένσκι: «Η Ουκρανία έχει ανάγκη βοήθειας από τους συμμάχους της ακριβώς όπως το Ισραήλ»

Ζελένσκι: Να δοθεί ενιαία παγκόσμια απάντηση στην «τρομοκρατία» του Ιράν και της Ρωσίας

Ουκρανία: Ξύλο και συλλήψεις σε άνδρες που φεύγουν για να μην πάνε στον πόλεμο (βίντεο)

Τσούνης: Δέσμευση των ΗΠΑ για εκσυγχρονισμό του ελληνικού στρατού

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr