Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βρετανός ροκ μουσικός πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca

Βρετανός ροκ μουσικός πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας 48χρονος ροκ μουσικός πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία δύο εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca λόγω σπάνιων επιπλοκών που προκλήθηκαν από το εμβόλιο, μεταδίδει η Daily Mail.

Ο τραγουδιστής, γνωστός ως Ζάιον, αρρώστησε με έναν ενοχλητικό πονοκέφαλο στις 13 Μαΐου – οκτώ ημέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου. Πέθανε στις 19 Μαΐου.

Θα διεξαχθεί έρευνα για το θάνατο του Ζάιον, αλλά ένα προκαταρκτικό πιστοποιητικό θανάτου αναφέρει μία μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη που προκλήθηκε από αιμορραγία, που προκλήθηκε από «επιπλοκές ενός εμβολίου Covid-19».

Η αρραβωνιαστικιά του, Βίκυ Σπιτ, 38 ετών, η οποία ήταν αχώριστη στο πλευρό του επί 21 χρόνια, είπε ότι η ζωή της «έγινε συντρίμμια».

Οι βρετανικές Αρχές Υγείας τον περασμένο μήνα συνέστησαν όλοι οι κάτω των 40 ετών να μην κάνουν το εμβόλιο της AstraZeneca εξαιτίας των θρομβώσεων και να επιλέγουν άλλο εμβόλιο.

Πάνω από 330 περιστατικά θρομβώσεων εντοπίστηκαν μεταξύ 24,2 εκατομμυρίων εμβολιασμένων με AstraZeneca – ή περίπου ένας στους 75.000 ανθρώπους και 58 άνθρωποι πέθαναν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Λονδίνο: «Σανδαλάκηδες» διαδηλωτές υπέρ της Γάζας την «έπεσαν» στην Oxford Street

Ινστιτούτο Παστέρ: Η γρίπη των πτηνών μπορεί να προκαλέσει πανδημία χειρότερη από τον κορωνοϊό

Ουκρανία: Το Κίεβο «συμφωνεί σε ειρηνευτικό σχέδιο» με τη μεσολάβηση των ΗΠΑ

Ευρωπαϊκή αντιπρόταση για την Ουκρανία: Διαπραγματεύσεις αντί παραχώρηση εδαφών, ρωσικές αποζημιώσεις και εκλογές

Οι Τούρκοι φοβούνται ότι το Ισραήλ αγοράζει γη στην κατεχόμενη Κύπρο – «Η Κύπρος προστίθεται στο μενού του νέου ιμπεριαλιστικού παιχνιδιού που στήνεται στην περιοχή μας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr