ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμμόχωστος, Κατεχόμενα Κύπρος - Ψευδοκράτος «ΤΔΒΚ», Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Νίκος Χριστοδουλίδης, Ρωσία, Σεργκέι Λαβρόφ,


















































«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Tηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, είχε την Τρίτη, για το θέμα της Αμμοχώστου, ο υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σύμφωνα με πληροφορίες του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Κατά τη συνομιλία του με τον κ. Λαβρόφ, ο κ. Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε, υπό το φως της παράνομης επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στα κατεχόμενα, στους τουρκικούς σχεδιασμούς και ενέργειες αναφορικά με την περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου και στην παραβίαση των ψηφισμάτων των Ηνωμένων και του status quo από την τουρκική πλευρά.
Ανέφερε ακόμη στον Ρώσο ομόλογό του πως ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Κύπρου στα Ηνωμένα Έθνη θα στείλει επιστολή στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, καταγγέλλοντας τις τουρκικές ενέργειες.
Ανάλογη επιστολή για το θέμα της Αμμοχώστου και τις ανακοινώσεις που έγιναν από τουρκικής πλευράς στάλθηκε από τον υπουργό Εξωτερικών και προς τον Ύπατο Εκπρόσωπο της ΕΕ για θέματα εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφαλείας, Ζοζέπ Μπορέλ.























































