ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Λιβύη, Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζιχαντιστές,


















































Οι στολές της Διαστημικής Δύναμης του Τραμπ προκαλούν αντιδράσεις
Ο Σαμαράς ανακοινώνει κόμμα και «τελειώνει» τον Μητσοτάκη - Ποιοι βρίσκονται ήδη στο πλευρό του
Ουκρανία: Νέο μεγάλο σκάνδαλο με κυβερνητικές συμβάσεις δισ. ευρώ για ελαττωματικά όπλα
ΣΟΚ στο Ισραήλ! Ο Νετανιάχου είχε προειδοποιηθεί από τον Πρόεδρο τον Εμιράτων πριν τη σφαγή της 7/10/23 ότι η Χαμάς
Το Ισραήλ έτοιμο να προκαλέσει χάος στην Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την Παρασκευή, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών (ΗΠΑ) για την Εγγύς Ανατολή, Joey Hood, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ είναι πεπεισμένες ότι οι εκλογές στη Λιβύη θα διεξαχθούν στην προγραμματισμένη ημερομηνία, τον επόμενο Δεκέμβριο, σύμφωνα με τον οδικό χάρτη και το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας.
Σε συνέντευξή του στο Sky News Arabia, ο Χουντ ανέφερε ότι είναι απαραίτητο να διεξαχθούν εκλογές «για να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των Λιβύων με μια εκλεγμένη κυβέρνηση που να εκπροσωπεί ολόκληρο τον πληθυσμό και είναι σε θέση να ενώσει το στρατό και να προστατεύσει όλα τα σύνορα.
«Αξιωματούχοι στις ΗΠΑ συναντήθηκαν στη Διάσκεψη του Βερολίνου και στα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) με διάφορα κόμματα για να διασφαλίσουν ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν εγκαίρως», δήλωσε ο Χουντ.
«Οι συζητήσεις για την αποχώρηση των ξένων δυνάμεων από τη Λιβύη συνεχίζονται και όλοι γνωρίζουν ότι ο λαός της Λιβύης θέλει να αποκαταστήσει την κυριαρχία της χώρας του», πρόσθεσε.
Ζήτησε την έξοδο όλων των μισθοφόρων ή των αντιπάλων – ανεξάρτητα από όνομα.
«Η έξοδος των ξένων δυνάμεων θα επιτρέψει στους Λιβύους να καθορίσουν τη μοίρα τους, και η διεθνής κοινότητα να τους βοηθήσει να ανοικοδομήσουν τη χώρα τους», κατέληξε.























































