ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι τζιχαντιστές στη Συρία γιόρτασαν τη νίκη των Ταλιμπάν με πορείες και γλυκά

Οι τζιχαντιστές στη Συρία γιόρτασαν τη νίκη των Ταλιμπάν με πορείες και γλυκά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η τζιχαντιστική συριακή ένοπλη παράταξη Χαγιάτ Ταχρίρ Αλ Σαμ (πρώην Αλ Νούσρα), το μεγαλύτερο παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία, πανηγύρισε την κατάληψη της Καμπούλ από τους Ταλιμπάν.

Η Χαγιάτ Ταχρίρ Αλ Σαμ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τον εορτασμό της νίκης των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν.

Η Χαγιάτ Ταχρίρ Αλ Σαμ χαρακτήρισε τη νίκη των Ταλιμπάν ένα γεγονός «απόλυτης χαράς και απόλαυσης» και πρόσθεσε ότι όσοι πολεμούν ενάντια στην κυβέρνηση του Μπασάρ αλ Άσαντ «εμπνέονται».

Την Τρίτη και την Τετάρτη η Ταχρίρ Αλ Σαμ οργάνωσε «παρελάσεις νίκης» προς τιμήν των Ταλιμπάν στους δρόμους της Ιντλίμπ στη βορειοδυτική Συρία που τελεί υπό την κατοχή τους.

«Με μεγάλη χαρά και απόλαυση λάβαμε τα νέα για τις κατακτήσεις του λαού μας στο Αφγανιστάν και την απόκτηση της ελευθερίας της γης τους από την κατοχή και τους πράκτορες…».

Οι τζιχαντιστές κερνούσαν γλυκά στους δρόμους της Ιντλίμπ τους περαστικούς και τα παιδιά για τη νίκη των Ταλιμπάν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ηγέτης της Χεζμπολάχ: Ο οπλισμός της οργάνωσης εκτός της ατζέντας των διαπραγματεύσεων Ισραήλ-Λιβάνου – «Δεν θα παραδοθούμε»

Λίβανος και Συρία για την ενίσχυση των συνοριακών ελέγχων

Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ

Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή εξουδετέρωσε τον γιο του επικεφαλής διαπραγματευτή της Χαμάς – Νεκρός και διοικητής της δύναμης «Ραντουάν» της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό

ΗΠΑ: «Ρίζα» κάθε σύγχρονης ισλαμιστικής τρομοκρατίας η Μουσουλμανική Αδελφότητα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr