ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
Ο λόγος που οι Άραβες ηγέτες χάνουν τον ύπνο τους για την έκτακτη συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου
Η Έλενα Καραγεωργοπούλου έφυγε από την Πλεύση Ελευθερίας
Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η Σάρα Φέργκιουσον «τρομοκρατημένη» ότι ένα πρόσωπο γνωρίζει «βρώμικα μυστικά» της ζωής της
Ινδονησιακά στρατεύματα αναμένεται να αναπτυχθούν στη νότια Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Φθάνει την Τρίτη πριν από το μεσημέρι στα Τίρανα η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ. Μετά το Βελιγράδι χθες, Δευτέρα, τα Τίρανα αποτελούν το δεύτερο σταθμό της αποχαιρετιστήριας περιοδείας της στα Δυτικά Βαλκάνια ως Καγκελαρίου της Γερμανίας.
Στην αλβανική Πρωτεύουσα η κυρία Μέρκελ θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα και θα ακολουθήσει συνάντηση αντιπροσωπειών των δύο κυβερνήσεων.
Στα Τίρανα η Γερμανίδα Καγκελάριος θα συναντηθεί επίσης με τους πρωθυπουργούς των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων, της Αλβανίας, της Σερβίας, του Μαυροβουνίου, της Βόρειας Μακεδονίας, της Βοσνίας Ερζεγοβίνης και του Κοσόβου.
Η συγκεκριμένη συνάντηση αφορά την πρωτοβουλία που η ίδια έλαβε πριν από 7 χρόνια για τα Δυτικά Βαλκάνια.
Η εξάωρη επίσκεψη της Μέρκελ στα Τίρανα θα ολοκληρωθεί με κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Αλβανό Πρωθυπουργό Έντι Ράμα.























































