ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Γερμανία,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η απερχόμενη καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ επισκέφτηκε ξαφνικά την πόλη Γκράιφσβαλντ, η οποία βρίσκεται στην εκλογική της περιφέρεια.
«Ήθελα να πω ξανά arrivederci», είπε σε έναν πωλητή λουλουδιών στην εβδομαδιαία αγορά της πόλης.
Προηγουμένως, η καγκελάριος μαζί με τον διάδοχό της στο ψηφοδέλτιο του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος (CDU), Γκέοργκ Γκιούντερ, και τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος για τις τοπικές εκλογές του κρατιδίου Μεκλεμβούργου –Προπομερανία, οι οποίες διεξάγονται παράλληλα με τις ομοσπονδιακές την ερχόμενη Κυριακή, Μίχαελ Σακ, περπάτησαν στον πεζόδρομο της Γκράιφσβαλντ και επισκέφθηκαν καταστήματα. Η καγκελάριος περιτριγυριζόταν μονίμως από έκπληκτους περαστικούς και σταματούσε συνεχώς για selfies.
Η κ. Μέρκελ, η οποία εξελέγετο συνεχώς από το 1990 στην εκλογική της περιφέρεια που βρίσκεται στην βορειοανατολική Γερμανία, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να παρουσιάσει τον διάδοχό της Γκιούντερ. Σύμφωνα πάντως με πρόσφατες δημοσκοπήσεις, το CDU βρίσκεται πολύ πίσω από το πρώτο SPD και το δεύτερο AfD στο εν λόγω κρατίδιο.
Σε εθνικό επίπεδο, Χριστιανοδημοκράτες και Χριστιανοκοινωνιστές (CDU/CSU) βρίσκονται στη δεύτερη θέση μετά το SPD, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.























































