ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Γερμανία, Ιράν, Ισραήλ, Ναφτάλι Μπένετ, Πυρηνικά Όπλα, Πυρηνική Ενέργεια,


















































Εξαρθρώθηκε σπείρα Ρομά για τηλεφωνικές απάτες - Τους πρόδωσε η επίδειξη της λείας τους στα κοινωνικά δίκτυα
Φιάσκο ολκής: Ρώσοι φαρσέρ εξαπάτησαν τον σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Κ. Μητσοτάκη
«Κύκλωμα-μαμούθ» με 5.429 ψευδείς συνταγές στον ΕΟΠΥΥ - Υποψήφιος βουλευτής ανάμεσα στους εμπλεκόμενους
Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά στους πολίτες για το στεγαστικό πρόβλημα και τις προτάσεις της ΕΛΑΣ
Η πατρίς εν κινδύνω* από το «εκσυγχρονιστικό» δίκτυο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι επόμενες εβδομάδες είναι καθοριστικής σημασίας για το μέλλον της συμφωνίας για τα πυρηνικά με το Ιράν, δήλωσε την Κυριακή η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ και πρόσθεσε ότι κάθε ημέρα που περνάει χωρίς να απαντάει η Τεχεράνη στα αμερικανικά διαβήματα, θα έχει ως αποτέλεσμα το Ιράν να εμπλουτίζει περισσότερο ουράνιο.
Σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η Μέρκελ μαζί με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Ναφτάλι Μπένετ, στη διάρκεια επίσκεψής της στο Ισραήλ, η απερχόμενη καγκελάριος είπε ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Kινέζος ομόλογός του, Σι Τζινπίνγκ, έχουν επίσης ευθύνη να βοηθήσουν ώστε να επιστρέψει το Ιράν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
«Βλέπω επίσης ευθύνη για τη Ρωσία και την Κίνα εδώ, αφού αν η συμφωνία για τα πυρηνικά δεν λειτουργεί πια όπως θα έπρεπε να λειτουργεί, τότε αυτό είναι πολύ δύσκολο και επομένως διανύουμε τώρα πολύ αποφασιστικές εβδομάδες για αυτή τη συμφωνία».
Η Μέρκελ συναντήθηκε με τον Μπένετ στο πλαίσιο της τελευταίας επίσημης επίσκεψής της στο Ισραήλ.























































