ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
Ο λόγος που οι Άραβες ηγέτες χάνουν τον ύπνο τους για την έκτακτη συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου
Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η Σάρα Φέργκιουσον «τρομοκρατημένη» ότι ένα πρόσωπο γνωρίζει «βρώμικα μυστικά» της ζωής της
Η Έλενα Καραγεωργοπούλου έφυγε από την Πλεύση Ελευθερίας
Συντριπτικό πλήγμα για τον Βασιλιά Κάρολο: Καταρρέει η υποστήριξη προς τη μοναρχία λόγω του σκανδάλου Έπσταϊν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το βίντεο του ρωσικού δικτύου RT, είναι το πρώτο που καταγράφει τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους να ανεβάζουν την σημαία τους σε κεντρικό κτίριο στο ανατολικό Κομπάνι και στον στρατηγικής θέσης λόφο στα περίχωρα.
Οι Κούρδοι είναι εγκλωβισμένοι μέσα στην πόλη με ελάχιστα πολεμοφόδια αφού η πολιορκία κρατά επί ημέρες και δεν τους βοηθά κανείς.
Πριν από λίγο η Τουρκία διέρρευσε στον τύπο ότι έστειλε βοήθεια στο Κομπάνι ωστόσο οι Κούρδοι το διαψεύδουν.
Οι τζιχαντιστές προελαύνουν και όπως σημειώνουν και οι ίδιοι οι Κούρδοι αν δεν βοηθήσουν οι δυτικές χώρες με βομβαρδισμούς των θέσεων του Ισλαμικού Κράτους, η πόλη θα πέσει στα χέρια των τζιχαντιστών και ορατό τον κίνδυνο να βρεθεί η διεθνής κοινότητα απαθής μπροστά σε μια νέα γενοκτονία των Κούρδων.























































