ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντιπροσωπεία του Πενταγώνου στην Άγκυρα για «να ολοκληρώσει με σεβασμό την πρώην εμπλοκή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35»

Αντιπροσωπεία του Πενταγώνου στην Άγκυρα για «να ολοκληρώσει με σεβασμό την πρώην εμπλοκή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αντιπροσωπεία του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ βρέθηκε στην Άγκυρα στις 27 Οκτωβρίου για να συζητήσει την επίλυση των διαφορών που έχουν προκύψει μετά την αποπομπή της Τουρκίας από το πρόγραμμα των F-35, η οποία οριστικοποιήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου.

Η τουρκική αντιπροσωπεία απαρτιζόταν από εκπροσώπους του τουρκικού υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του αμερικανικού Πενταγώνου, «η συνάντηση καταδεικνύει τη δέσμευση της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών να ολοκληρώσει με σεβασμό την πρώην εμπλοκή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35.

»Οι συζητήσεις ήταν παραγωγικές και οι αντιπροσωπείες σχεδιάζουν να συναντηθούν ξανά τους επόμενους μήνες στην Ουάσιγκτον».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Washington Post: Το Ιράν χτύπησε πολύ περισσότερες βάσεις των ΗΠΑ από ό,τι έχει αναφερθεί

Ντόναλντ Τραμπ

Τραμπ: Γιατί αποφάσισε «πάγωμα» της επιχείρησης «Ελευθερία»

Πέθανε ο «πατέρας» του CNN Τεντ Τέρνερ σε ηλικία 87 ετών

BBC: Ο κόσμος παρακολουθεί μία επικίνδυνη ισορροπία τρόμου

Ρούμπιο: Δεν θα επιτραπεί στο Ιράν να επιβάλει τον έλεγχο στα Στενά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr