ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο υφ. Εξωτερικών των ΗΠΑ συναντήθηκε με τη διοίκηση των SDF (Κούρδοι Συρίας)

Ο υφ. Εξωτερικών των ΗΠΑ συναντήθηκε με τη διοίκηση των SDF (Κούρδοι Συρίας)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η επίσημη ιστοσελίδα των υπό κουρδική διοίκηση Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) μετέδωσε ότι, «ο Ανώτατος Διοικητής των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων, Μαζλούμ Αμπντί, δέχθηκε σήμερα το απόγευμα, αξιωματούχους του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, με επικεφαλής τον κ. Ίθαν Γκόλντριτς (Ethan Goldrich), αναπληρωτή Βοηθ. υπουργό Εξωτερικών για Υποθέσεις Εγγύς Ανατολής».

Οι δύο πλευρές πραγματοποίησαν έκτακτη συνάντηση για τις πρόσφατες καταστάσεις στη Συρία και την περιοχή.

Η αντιπροσωπεία των ΗΠΑ τόνισε τη σημασία της διατήρησης της συμφωνίας αποκλιμάκωσης και κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή και γενικότερα στη Συρία και της συνέχισης των προσπαθειών για την επίτευξη της διαρκούς ήττας του Daesh (Ισλαμικού Κράτους).

Στη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης οι δυσκολίες στην ασφάλεια, οι οικονομικές δυσκολίες στη βόρεια και ανατολική Συρία και τρόποι αύξησης της ανθρωπιστικής βοήθειας για να ξεπεραστούν οι επιπτώσεις του πολέμου και να ενισχυθούν οι υποδομές και η οικονομική ανάπτυξη και να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η σταθερότητα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) χρησιμοποιεί κρυπτονομίσματα για να συντηρήσει τα δίκτυά του στη Συρία

Το Ιράν ανακοίνωσε εκ νέου κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων κατά της Χεζμπολάχ

«Πρωθυπουργό πολεμιστή» αποκάλεσε τον Νετανιάχου ο Τραμπ – Επιχειρεί να κατευνάσει το Ισραήλ εν μέσω τριγμών για τη συμφωνία με το Ιράν

Washington Post: Ο Νετανιάχου θα επιχειρήσει να τορπιλίσει τη συμφωνία των ΗΠΑ με το Ιράν, σύμφωνα με τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες

Μητσοτάκης: Πρόθυμη η Ελλάδα να εμπλακεί ενεργά στα Στενά του Ορμούζ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr