ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γκρίζοι Λύκοι, Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν PKK, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Κωνσταντινούπολη, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Φωτογραφίες,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης βγήκαν αργά το βράδυ της Τρίτης οι φασίστες Γκρίζοι Λύκοι οπλισμένοι με ρόπαλα και κρατώντας τεράστιες σημαίες να χτυπήσουν τους Κούρδους που διαδηλώνουν ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.
Το βαθύ κράτος της Τουρκίας συμμαχεί. Ισλαμιστές με ακροδεξιούς ναζί και τζιχαντιστές, όλοι μαζί να τσακίσουν τον κουρδικό λαό που αγωνίζεται για δημοκρατία και εθνική ανεξαρτησία.
Το tribune ενημερώνει τους αναγνώστες του ότι σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ελληνικά Μέσα θα συνεχίσουμε να γράφουμε για τις κοσμοϊστορικές εξελίξεις στην Τουρκία που ίσως να οδηγήσουν και στη διχοτόμησή της και θεωρούμε ότι μας επηρεάζουν άμεσα.























































