ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εμφύλιος στην Τουρκία: “Θα πατάξουμε την εξέγερση των Κούρδων”

Εμφύλιος στην Τουρκία: “Θα πατάξουμε την εξέγερση των Κούρδων”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Θα πατάξουμε τους Κούρδους που ξεσηκώθηκαν με ακόμη σκληρότερα μέτρα. Με ότι χρειαστεί” δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας δείχνοντας έτσι, ότι τις επόμενες ώρες και ημέρες, η Τουρκία και ειδικά ο Ερντογάν έχουν αποφασίσει να βυθίσουν την χώρα στον εμφύλιο πόλεμο.

Οι Κούρδοι είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν και σε νέες κινητοποιήσεις σήμερα ιδιαίτερα μάλιστα αφού με τις κινήσεις τους χθες κατάφεραν να έχουν το έλεγχο πολλών πόλεων στην ανατολική Τουρκία.

Σε μια ύστατη προσπάθεια η κυβέρνηση του Ερντογάν, αφού αυτός είναι και Πρόεδρος και άτυπος Πρωθυπουργός και αρχηγός του στρατού και επικεφαλής της δικαιοσύνης, έστειλε στρατό στις πόλεις Βαν, Μπατμάν, Μαντρίν και αλλού.

Δεν κατάφεραν τίποτα αφού οι διαδηλωτές αψήφησαν την απαγόρευση της κυκλοφορίας και διαδήλωναν μέχρι τα ξημερώματα.

Σήμερα, μετά την δήλωση αυτή του υπουργού Εσωτερικών, είναι η πιο κρίσιμη ημέρα αφού θα γίνουν και οι κηδείες των 14 ηρώων Κούρδων, που δολοφονήθηκαν από την τουρκική αστυνομία αλλά και από τους τζιχαντιστές που δρουν μέσα στην Τουρκία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Εϊλάτ 2035»: Η απάντηση του Ισραήλ στον εμπορικό άξονα Άγκυρας, Ντόχας και Ριάντ

Ερντογάν: Ο αγώνας κατά του Ισραήλ γίνεται «για τη δική μας επιβίωση και για την επιβίωση του [τουρκικού] έθνους μας»

Οι Αρμένιοι της Αμερικής στο πλευρό των Ελληνοαμερικανών: Να μην πάρει η Τουρκία κινητήρες αεροσκαφών

Επιστολή Φαραντούρη στο Κογκρέσο για τον τουρκικό επανεξοπλισμό: «Μην ανατρέψετε την ισορροπία στην Αν. Μεσόγειο»

Η AHEPA αντιτίθεται στην πώληση κινητήρων τζετ ύψους 700 εκατομμυρίων δολαρίων στην Τουρκία, επιστολή προς τον Πρόεδρο Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr