Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εμφύλιος στην Τουρκία: “Θα πατάξουμε την εξέγερση των Κούρδων”

Εμφύλιος στην Τουρκία: “Θα πατάξουμε την εξέγερση των Κούρδων”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Θα πατάξουμε τους Κούρδους που ξεσηκώθηκαν με ακόμη σκληρότερα μέτρα. Με ότι χρειαστεί” δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας δείχνοντας έτσι, ότι τις επόμενες ώρες και ημέρες, η Τουρκία και ειδικά ο Ερντογάν έχουν αποφασίσει να βυθίσουν την χώρα στον εμφύλιο πόλεμο.

Οι Κούρδοι είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν και σε νέες κινητοποιήσεις σήμερα ιδιαίτερα μάλιστα αφού με τις κινήσεις τους χθες κατάφεραν να έχουν το έλεγχο πολλών πόλεων στην ανατολική Τουρκία.

Σε μια ύστατη προσπάθεια η κυβέρνηση του Ερντογάν, αφού αυτός είναι και Πρόεδρος και άτυπος Πρωθυπουργός και αρχηγός του στρατού και επικεφαλής της δικαιοσύνης, έστειλε στρατό στις πόλεις Βαν, Μπατμάν, Μαντρίν και αλλού.

Δεν κατάφεραν τίποτα αφού οι διαδηλωτές αψήφησαν την απαγόρευση της κυκλοφορίας και διαδήλωναν μέχρι τα ξημερώματα.

Σήμερα, μετά την δήλωση αυτή του υπουργού Εσωτερικών, είναι η πιο κρίσιμη ημέρα αφού θα γίνουν και οι κηδείες των 14 ηρώων Κούρδων, που δολοφονήθηκαν από την τουρκική αστυνομία αλλά και από τους τζιχαντιστές που δρουν μέσα στην Τουρκία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ούρσουλα σε Φαραντούρη για σφαγές στη Συρία: «Έχεις δίκιο, θα λάβουμε μέτρα»

Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν

Με το 60% της παλαιστινιακής κοινής γνώμης να στηρίζει τη Χαμάς ο Αμπάς προκηρύσσει εκλογές για το 2026

Στρατηγική σιωπή: Στην Ουάσιγκτον ο Νετανιάχου για σύνοδο «κεκλεισμένων των θυρών» υπό τον φόβο του Ιράν

Ποια «ήρεμα νερά»; – Ρεκόρ πενταετίας στις τουρκικές παραβιάσεις των ελληνικών χωρικών υδάτων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr