ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΗΠΑ: Πρώτο κρούσμα της «Όμικρον» σε πλήρως εμβολιασμένο

ΗΠΑ: Πρώτο κρούσμα της «Όμικρον» σε πλήρως εμβολιασμένο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έφτασε επίσημα και στις Ηνωμένες Πολιτείες η μετάλλαξη Όμικρον, καθώς εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα στην Καλιφόρνια, σύμφωνα με όσα ανέφερε αρχικά το CNN, επικαλούμενο μια ανώνυμη πηγή.

Την είδηση επιβεβαίωσε αργότερα ο Άντονι Φάουτσι, αναφέροντας ότι το άτομο που εντοπίστηκε με την «Όμικρον», ήταν πλήρως εμβολιασμένο, είχε μόλις επιστρέψει στο Σαν Φρανσίσκο από ταξίδι στη Νότια Αφρική στις 22 Νοεμβρίου και βρέθηκε θετικό στις 29 Νοεμβρίου.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έκανε γνωστό την Τετάρτη ότι η νέα μετάλλαξη έχει αναφερθεί σε τουλάχιστον 23 χώρες ως τώρα.

Στο μεταξύ, ο Φάουτσι, δήλωσε το Σαββατοκύριακο ότι η «Όμικρον» θα φτάσει αναπόφευκτα στις ΗΠΑ, καθώς είχαν εντοπιστεί δύο περιπτώσεις στο Οντάριο του Καναδά.

Παράλληλα, ενώ η παραλλαγή επιβεβαιώθηκε για πρώτη φορά από Νοτιοαφρικανούς επιστήμονες στα τέλη Νοεμβρίου, υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις ότι κυκλοφορεί για πολύ περισσότερο, όπως είπαν οι ολλανδικές αρχές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φλόριντα: Συνελήφθη ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ – Είχε στην κατοχή του υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε προοπτική εκτεταμένης συμφωνίας με τη Ρωσία – Η ανθρωπιστική διπλωματία της Μελάνια Τραμπ

Ο Ρούμπιο το ξεκαθάρισε: Δεν εγκαταλείπει την κυβέρνηση Τραμπ

Αυτές είναι οι μουσουλμάνες που εκλέχτηκαν στις ΗΠΑ

Independent: Ο Ρούμπιο συζητείται έντονα ότι θα φύγει από την κυβέρνηση Τραμπ για να διεκδικήσει την Προεδρία των ΗΠΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr