ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άντονι Μπλίνκεν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ουκρανία, Ρωσία, Σεργκέι Λαβρόφ, Στέιτ Ντιπάρτμεντ,


















































Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
Ιερουσαλήμ: Αινιγματικό υπόγειο σύστημα σηράγγων
Σκληρή κόντρα Νετανιάχου-Μαμντάνι - Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε ότι θα τον «αποκαλύψει» στη Γ.Σ. του ΟΗΕ
Κοινή Δήλωση Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου: Έλληνες (Ελλαδίτες+Κύπριοι) και Αιγύπτιοι θα υπερασπιστούν από κοινού το φυσικό αέριο της Ανατ. Μεσογείου - Εν
Αμοιβαία αμυντική συνδρομή Ελλάς, Κύπρου, Αιγύπτου - Ο Νίκος Δένδιας «μπλόκαρε» τη «φούσκα»-συμφωνία της Μέκκας από την Ανατ. Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
O Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε στον Αμερικανό ομόλογό του Άντονι Μπλίνκεν ότι η Μόσχα θα απαντήσει εάν η Ουκρανία παρασυρθεί σε οποιαδήποτε αμερικανικά «γεωπολιτικά παιχνίδια», ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax επικαλούμενο το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.
Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών «υπογραμμίστηκε ότι η άγνοια των νόμιμων ανησυχιών της Ρωσίας, η εμπλοκή της Ουκρανίας σε γεωπολιτικά παιγνίδια των ΗΠΑ με φόντο την ανάπτυξη δυνάμεων του ΝΑΤΟ σε άμεση εγγύτητα από τα σύνορά μας, θα έχει τις πιο σοβαρές συνέπειες, θα μας αναγκάσουν να λάβουμε απαντητικά μέτρα για να επαναφέρουμε την στρατιωτική και στρατηγική ισορροπία», αναφέρεται σε ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, την οποία επικαλείται το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax.ru.
Ο Λαβρόφ είπε στον Μπλίνκεν σε συνομιλίες στη Στοκχόλμη ότι η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να συμφωνήσουν σε μακροπρόθεσμες εγγυήσεις ασφαλείας, αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών.























































