Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέο βίντεο: Τζιχαντιστές στη Γερμανία μαχαιρώνουν Κούρδο διαδηλωτή

Νέο βίντεο: Τζιχαντιστές στη Γερμανία μαχαιρώνουν Κούρδο διαδηλωτή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέο βίντεο από τα εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ σαλαφιστών που υποστηρίζουν το Ισλαμικό Κράτος και Κούρδων που διαδήλωναν στο Αμβούργο ενάντια στο ISIS βλέπει το φως της δημοσιότητας. Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που μαχαιρώνεται ένας Κούρδος διαδηλωτής από τζιχαντιστές, που είναι οπλισμένοι με καδρόνια, σιδερολοστούς, μαχαίρια, κατσαβίδια και μασέτες.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων αναφέρθηκαν πολλά μαχαιρώματα, ενώ οι αναταραχές έληξαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης με την παρέμβαση της γερμανικής αστυνομίας και την εκτεταμένη χρήση αντλιών νερού.

Οι αναταραχές της Τρίτης στο Αμβούργο αποτελούν σύμφωνα με αναλυτές την αυλαία που ανοίγει σε έναν ακήρυχτο πόλεμο στο εσωτερικό της Γερμανίας, στην επικράτεια της οποίας ζουν κάποια εκατομμύρια μουσουλμάνοι αλλά και μεγάλη κουρδική κοινότητα.

Αυτός ακριβώς ήταν και ο λόγος, όπως είχε επισημάνει εδώ και πολύ καιρό το tribune.gr που η Άγκελα Μέρκελ τήρησε σιγή ασυρμάτου για το ζήτημα του Ισλαμικού Κράτους, επιδιώκοντας να κρατήσει μία πολιτική στάση ίσως αποστάσεων για να διατηρήσει τις λεπτές ισορροπίες στο εσωτερικό της χώρας της. Αυτό που ήθελε να αποφύγει, αποφασίζοντας να μην στείλει αεροσκάφη ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος σε αντίθεση με άλλες δυτικές χώρες, μόλις ξεκίνησε τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι να δούμε πώς ακριβώς θα επιχειρήσει πλέον η γερμανική κυβέρνηση να αποσοβήσει τυχόν γενίκευση των αναταραχών εν είδει βεντέτας μεταξύ φανατικών ισλαμιστών και Κούρδων (αρχικά τουλάχιστον) σε όλη τη γερμανική επικράτεια…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανία: Όποιος κλείνει τραπέζι σε εστιατόριο και δεν πάει πληρώνει

200 οικογένειες μελών του Ισλαμικού Κράτους επέστρεψαν από τη Συρία στο Ιράκ

Μπλίνκεν σε Χαμάς: «Όχι άλλες δικαιολογίες» – Αποδεχθείτε την πρόταση για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Μπλίνκεν: Η Χαμάς εξετάζει μια εξαιρετικά γενναιόδωρη πρόταση για εκεχειρία στη Γάζα

Αναποτελεσματικές οι κυρώσεις σε Ρωσία και Ιράν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr