ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεργία, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, Μάρτιν Σουλτς, Ματέο Ρέντσι, Σύνοδος Κορυφής, Φρανσουά Ολάντ,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα αζήτητα παραμένουν από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις τα κονδύλια για την καταπολέμηση της νεανικής ανεργίας.
Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς στην έκακτη Σύνοδο Κορυφής, στο Μιλάνο, τα κράτη-μέλη αργούν πολύ στην απορρόφηση των κονδυλίων αυτών. Από τα 6 δισ. ευρώ που διατίθενται στα κράτη-μέλη «μόλις 1% έχει ζητηθεί».
Ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, μάλιστα, ανέφερε του ότι μόνο η Γαλλία και η Ιταλία έχουν ειδικά προγράμματα, αποκλειστικά για την απορρόφηση των κονδυλίων αυτών.
Όπως δήλωσε σε δημοσιογράφους, στο περιθώριο της έκτακτης Συνόδου Κορυφής στο Μιλάνο, ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, ο ίδιος και ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι θα ήθελαν να ενισχυθεί το ευρωπαϊκό ταμείο κατά της νεανικής ανεργίας στα 20 δισ. ευρώ από 6 δισ. ευρώ σήμερα.























































