ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Κύπρος, Ρωσία, Τουρκία, Υδρογονάνθρακες, Φυσικό Αέριο,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών χαρακτηρίζει ανεπίτρεπτες τις μονομερείς ενέργειες και την επίδειξη ισχύος στα θέματα της κυπριακής ΑΟΖ, σύμφωνα με σύντομη ανακοίνωσή του μετά τη συνάντηση τού αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας Αλεξέι Μεσκόφ με τον ειδικό απεσταλμένο του Κυπρίου προέδρου Σώτο Ζακχαίο την Πέμπτη.
«Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την κατάσταση της κυπριακής διευθέτησης, συμπεριλαμβανομένης της εξομάλυνσης των πραγμάτων γύρω από την ΑΟΖ της νήσου. Οι μονομερείς ενέργειες, η επίδειξη ισχύος εδώ είναι ανεπίτρεπτες και εγκυμονούν επιδείνωση της κατάστασης όχι μόνο στις κυπριακές υποθέσεις, αλλά και στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου», αναφέρεται στην ανακοίνωση της υπηρεσίας Τύπου του ρωσικού ΥΠΕΞ.
Αναφέρεται επίσης ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που έγινε με πρωτοβουλία της κυπριακής πλευράς, «εξετάστηκε η σημερινή κατάσταση των σχέσεων Ρωσίας – Κύπρου και οι εν δυνάμει προοπτικές ανάπτυξής τους σε διάφορους τομείς».























































