Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βαγγέλης Πολυμενέας: Ο καλύτερος καθηγητής γυμνασίου στην Αυστραλία

Βαγγέλης Πολυμενέας: Ο καλύτερος καθηγητής γυμνασίου στην Αυστραλία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυστραλία, Βαγγέλης Πολυμενέας,

Ένας Ελληνας ανεδείχθη ο καλύτερος καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης για το 2013. Πρόκειται για τον Βαγγέλη Πολυμενέα, καθηγητή Κοινωνιολογίας και Περιβάλλοντος στο Γυμνάσιο του Σώλσμπουρυ.

Όπως σημειώνει το Παροικιακό Βήμα της Αυστραλίας οδιαγωνισμός διεξάγεται κάτω από την αιγίδα της Πολιτειακής Κυβέρνησης και βραβεύεται κάθε χρόνο ο καλύτερος στην κάθε βαθμίδα της δημόσιας εκπαίδευσης – όπως η προδημοτική, η δημοτική και η μέση εκπαίδευση.

Ο Βαγγέλης διδάσκει στο Γυμνάσιο του Σώλσμπουρυ από το 1999. Η φιλοσοφία του σε ότι αφορά τη διδασκαλία, είναι η εξής: “Kάνε ένα περίπατο μέσα στα δικά τους παπούτσια”. Με τη φιλοσοφία αυτή, προτρέπει τους μαθητές να δείχνουν κατανόηση στους ανθρώπους όλου του πλανήτη, ανεξαρτήτως καταγωγής, σε διαφορετικές πολιτιστικές και κοινωνικές συνθήκες.

Η Υπουργός Παιδείας Jennifer Rankine είπε ότι στον διαγωνισμό πήραν μέρος 1932 δάσκαλοι και καθηγητές από όλη τη Νότια Αυστραλία.

Απ’ αυτούς, διακρίθηκαν στους τελικούς 71 υποψήφιοι, από τους οποίους ανεδείχθηκαν επτά νικητές σε ισάριθμες κατηγορίες. Η κα. Rankine συνεχάρη και ευχαρίστησε τους βραβευθέντες τονίζοντας τη σημαντική επίδραση που έχουν οι προσπάθειές τους στη ζωή των μαθητών στην πολιτεία μας.

“Το έργο που επιτελούν κάθε μέρα, εμπνέει πραγματικά. Τα σχολεία μας δεν θα μπορούσαν να λειτουργήσουν χωρίς αυτούς”, είπε η υπουργός. Οι βραβευθέντες έλαβαν, ο κάθε ένας, το ποσόν των $20,000 προς υποστήριξη της επαγγελματικής τους κατάρτισης.

Να σημειωθεί ότι ο Βαγγέλης, γιος του Χρήστου και της Ελένης Πολυμενέα, μεγάλωσε σε αγρόκτημα στο Ρένμαρκ και φοίτησε στο δημοτικό Ρένμαρκ Γουέστ και στο Γυμνάσιο του Ρένμαρκ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αυστραλία: Μακελειό με 6 νεκρούς από επίθεση με μαχαίρι στο Σίδνεϊ

Σίδνεϊ: Άνδρας κυνηγούσε και μαχαίρωνε ανθρώπους

Χρυσουλάκης: «Υποστήριξη και ανάπτυξη δικτύων και δομών της ομογένειας» – Τσούνης: «Χρειαζόμαστε ηγεσία και η ηγεσία λείπει»

Αυστραλία: Γυναίκα ζούσε με τον νεκρό αδελφό της για πέντε χρόνια

Ο λόγος που ορισμένοι άνθρωποι ξυπνάνε μεταξύ 3 και 4 τα ξημερώματα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr