ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αεροπορικές Επιδρομές, Άνμπαρ, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,


















































Ντάνα Λεβί: Οι Τούρκοι έχουν σχέδιο να βομβαρδίσουν το Ισραήλ - «Η Τουρκία θα μετατραπεί σε Γάζα»
Ντάνα Λέβι: Ο Τομ Μπάρακ είπε ότι το Ισραήλ επιχείρησε να «σπρώξει» την Τουρκία σε πόλεμο
Ρούμπιο: «Φύγετε αμέσως» στην ιρανική αντιπροσωπεία στον ΟΗΕ
Ο Νίκος Δένδιας αποθεώθηκε στη Λευκωσία - Οι πολίτες φώναζαν «Δένδιας-Δένδιας»
Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος των Γερμανών - Ούτε ο πόλεμος, ούτε μία παγκόσμια κρίση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο ιρακινός στρατός ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι σκότωσε έναν ανώτερο οπλαρχηγό της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS), ο οποίος αναφέρεται ως ο «βαλής» [σ.σ. περιφερειάρχης] της οργάνωσης στην επαρχία Άνμπαρ.
Το γραφείο Τύπου της ιρακινής Ασφάλειας ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι ο ανώτερος τζιχαντιστής έγινε στόχος αεροπορικής επιδρομής που πραγματοποίησαν ιρακινά πολεμικά αεροσκάφη στην περιοχή Ρούτμπα, στην επαρχία Άνμπαρ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η αεροπορική επιχείρηση διεξήχθη με βάση την ακριβή «παρακολούθηση πληροφοριών από τη Διεύθυνση Στρατιωτικών Πληροφοριών στο Υπουργείο Άμυνας».
Ο διοικητής του Ισλαμικού Κράτους ταυτοποιήθηκε ως Μουθάνα Χιντρ Καμίλ Σατράν (Muthanna Khidr Kamil Shatran), με το πολεμικό ψευδώνυμο Άμπου Μαλούκα (Abu Maluka), εξηγεί η δήλωση.
Το γραφείο Τύπου σημείωσε ότι ένας άλλος τζιχαντιστής, ο οποίος λέγεται ότι ήταν ο βοηθός του Άμπου Μαλούκα, σκοτώθηκε στην ίδια επίθεση.























































