ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διάσταση απόψεων παρατηρήθηκε ανάμεσα στα κράτη μέλη κατά τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες, όσον αφορά στο θέμα των κυρώσεων κατά της Ρωσίας λόγω της εισβολής στην Ουκρανία.
Κράτη μέλη όπως η Γερμανία, το Βέλγιο, η Ολλανδία, το Λουξεμβούργο τάχθηκαν κατά των περαιτέρω κυρώσεων ενώ άλλα, όπως η Πολωνία και η Εσθονία ζητούν σκληρότερες κυρώσεις, ενά τα υπόλοιπα κράτη-μέλη ήταν επιφυλακτικά.
Στο προσχέδιο των συμπερασμάτων αναφέρεται ότι το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο έχει ήδη επιβάλλει κυρώσεις που έχουν μεγάλο αντίκτυπο σε Ρωσία και Λευκορωσία και παραμένει έτοιμο για επιπλέον, συντονισμένες και καλεί όλες τις χώρες να ευθυγραμμιστούν με ό,τι έχει αποφασιστεί μέχρι τώρα.
Το μότο των Ευρωπαίων πάντως είναι ότι οι κυρώσεις πρέπει να πλήττουν περισσότερο τον αντίπαλο από ότι εσένα που τις επιβάλλεις και μέχρι τώρα εκτιμάται ότι αυτό συμβαίνει.























































