ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κόλαση η Γαλλία: Πυρκαγιές, ξηρασία, καύσωνας

Κόλαση η Γαλλία: Πυρκαγιές, ξηρασία, καύσωνας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Πυρκαγιά, Φωτιά,

Μαίνονται οι πυρκαγιές στη νοτιοδυτική Γαλλία καταστρέφοντας την Τρίτη 16 κατοικίες, κατακαίοντας 60.000 στρέμματα και εξαναγκάζοντας σχεδόν 6.000 ανθρώπους να απομακρυνθούν από την περιοχή, η οποία είχε ήδη πληγεί τον περασμένο μήνα από τεράστιες πυρκαγιές.

Η Γαλλία, όπως και η υπόλοιπη Ευρώπη, αντιμετωπίζει κύματα καύσωνα και ξηρασία που έχουν προκαλέσει πολλές πυρκαγιές τους δύο τελευταίους μήνες.

«Η φωτιά εξαπλώνεται και έχει επεκταθεί στο νομό Λαντ», ανέφεραν σε δήλωσή τους οι τοπικές Αρχές του οινοπαραγωγικού νομού Ζιρόντ, προσθέτοντας ότι έχουν κινητοποιηθεί 500 πυροσβέστες.

Ο νομός Ζιρόντ στη νοτιοδυτική Γαλλία επλήγη τον Ιούλιο από δύο πυρκαγιές που κατέστρεψαν περισσότερα από 20.000 στρέμματα δάσους και προκάλεσαν την απομάκρυνση σχεδόν 40.000 ανθρώπων.

Πυρκαγιές μαίνονταν χθες, Τρίτη, και σε άλλα μέρη της χώρας, μία στους νότιους νομούς Λοζέρ και Αβερόν, όπου σχεδόν 6.000 στρέμματα έχουν ήδη καεί και ο υπουργός Εσωτερικών Ζεράλ Νταρμανέν πρόκειται να μεταβεί αργότερα σήμερα.

Μια άλλη πυρκαγιά έχει εκδηλωθεί στο νομό Μαιν-ε-Λουάρ στη δυτική Γαλλία, όπου 6.500 στρέμματα έχουν καεί και 5.000 απειλούνται, σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο

Το Ιράν απείλησε Γαλλία και Βρετανία αν στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ – Τι απάντησαν Βρετανοί και Γάλλοι

Παρίσι-100 χρόνια ΔΟΔ: Μήνυμα στήριξης της υπ. Πολιτισμού της Γαλλίας – Παρέμβαση ΕΣΗΕΑ-ΕΣΠΗΤ για την ασφάλεια των δημοσιογράφων παγκοσμίως

Το Ιράν απάντησε στις αμερικανικές προτάσεις για τον τερματισμό του πολέμου

Ο Μπαχτσελί απείλησε Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ και Γαλλία – «Περικυκλώνουν την Τουρκία» ούρλιαζε ο μαφιόζος φασίστας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr