ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας της Εθνοσυνέλευσης (RN), Μαρίν Λεπέν, επέκρινε την επιβολή κυρώσεων από τη Γαλλία κατά της Ρωσίας.
Η Λεπέν είπε ότι η Γαλλία έκανε ένα γεωπολιτικό λάθος επιβάλλοντας παράλογες κυρώσεις κατά της Ρωσίας, γράφει το Euronews Serbia.
Σύμφωνα με την Λεπέν, η πολιτική της ΕΕ γίνεται ιμπεριαλιστική, δείχνοντας ότι πολλά κράτη μέλη της ΕΕ έχουν αρχίσει να δίνουν προτεραιότητα στα εθνικά συμφέροντα.
Μεταξύ άλλων τόνισε ότι στις εκλογές του Ιουνίου στη Γαλλία το κόμμα της κέρδισε σε 80 εκλογικές περιφέρειες, κάτι που αποτελεί τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία αυτής της πολιτικής δύναμης.
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν κέρδισε την ακροδεξιά αντίπαλό του Μαρίν Λεπέν με σαφή διαφορά στις εκλογές του Απριλίου.
Η ηγέτιδα της γαλλικής ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν παραδέχτηκε την ήττα, αλλά είπε ότι θα συνεχίσει τον πολιτικό αγώνα ενάντια στον πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν.























































