ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Νέα Στρατηγική Πολέμου του Ισραήλ: Προληπτική Άμυνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Βόμβα» από τη Γερμανίδα υπουργό Άμυνας, Κριστίν Λάμπρεχτ, που αποκάλυψε ότι η Ελλάδα, αλλά και η Σλοβακία θα στείλουν τεθωρακισμένα στην Ουκρανία.
Η κ. Λάπμπρεχτ επισκέφθηκε τα γερμανικά στρατεύματα που έχουν αναπτυχθεί στη Λιθουανία και όπως μετέδωσε το CNN ανακοίνωσε περισσότερες παραδόσεις όπλων για το Κίεβο, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος αεράμυνας IRIS-T και συνολικά 100 τεθωρακισμένα από την Ελλάδα και τη Σλοβακία.
Αντιμετωπίζοντας μια αυξημένη απειλή για την ασφάλεια, η Γερμανία θα δημιουργήσει επίσης μια νέα τεθωρακισμένη ταξιαρχία πεζικού που θα μπορούσε να αναπτυχθεί γρήγορα στη Λιθουανία σε περιόδους ανάγκης, πρόσθεσε η Λάμπρεχτ.























































