ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανικό Κογκρέσο, Εκλογές, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μπάρακ Ομπάμα,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα προειδοποίησε για τους διχασμούς που τροφοδοτούν ένα «επικίνδυνο κλίμα» στην πολιτική της χώρας, τρεις ημέρες πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές που θα καθορίσουν τον έλεγχο του Κογκρέσου.
Τα μεγαλύτερα ονόματα των Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικανών –Ομπάμα, ο Πρόεδρος Μπάιντεν και ο προκάτοχός του Ντόναλντ Τραμπ– βρίσκονται στην Πενσυλβάνια ελπίζοντας ότι θα επηρεάσουν τις ισορροπίες σε μια κρίσιμη κούρσα για τη Γερουσία, μεταξύ του Δημοκρατικού Τζον Φέτερμαν και του Ρεπουμπλικανού γιατρού διασημοτήτων Μεχμέτ Οζ.
Μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στο Πίτσμπουργκ, ο Ομπάμα είπε ότι η επίθεση στον σύζυγο της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων των Δημοκρατικών Νάνσι Πελόζι που είχε πολιτικά κίνητρα, ήταν αποτέλεσμα της ρητορικής μίσους.
«Αυτή η συνήθεια που έχουμε να δαιμονοποιούμε τους πολιτικούς αντιπάλους, να λέμε τρελά πράγματα, δημιουργεί ένα επικίνδυνο κλίμα», είπε ο Ομπάμα, χωρίς πάντως να αναφερθεί άμεσα στους Ρεπουμπλικάνους.
«Έχετε πολιτικούς που δεν επιδιώκουν να ενώσουν τους ανθρώπους, αλλά να υποκινήσουν τον διχασμό και να μας κάνουν να θυμώνουμε και να φοβόμαστε ο ένας τον άλλον, μόνο και μόνο για δικό τους όφελος», υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.























































