Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δυρράχιο: Ξεκίνησε η πώληση διαμερισμάτων στη Μαρίνα σε τιμές από 1.800 έως 3.000 ευρώ ανά τετραγωνικό

Δυρράχιο: Ξεκίνησε η πώληση διαμερισμάτων στη Μαρίνα σε τιμές από 1.800 έως 3.000 ευρώ ανά τετραγωνικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η αλβανική εφημερίδα «Γκαζέτα Σκιπτάρε» έγραψε ότι, χωρίς να έχει καν εκδοθεί η άδεια κατασκευής για την Μαρίνα Δυρραχίου, ξεκίνησε η πώληση διαμερισμάτων με τιμές που κυμαίνονται από 1800 έως 3.000 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του γραφείου πωλήσεων, τα διαμερίσματα των δύο κτιρίων του έργου που «θεωρείται το μεγαλύτερο πρότζεκτ διαφθοράς» στην Ευρώπη, έχουν πουληθεί σε ξένους κυρίως αγοραστές.

Υπενθυμίζουμε ότι, ο κατασκευαστικός κολοσσός Emaar των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, με εμβληματικά έργα στο ενεργητικό του όπως ο ουρανοξύστης Burj Khalifa, μεταμορφώνει το παράκτιο μέτωπο της Αλβανίας.

Το έργο της ανάπλασης του λιμανιού του Δυρραχίου στοχεύει στη μετατροπή του σε μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές μαρίνες της Μεσογείου.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ανάπλαση που έχει γίνει ποτέ στη χώρα και το κόστος της υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσει τα δυο δισεκατομμύρια ευρώ.

Η επένδυση υπολογίζεται να ολοκληρωθεί σε βάθος πενταετίας δημιουργώντας εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας.

Στα σχέδια που έχει παρουσιάσει ο όμιλος Emaar προβλέπεται ριζικό λίφτινγκ σε ολόκληρη την περιοχή με υπερσύγχρονη μαρίνα που θα υποδέχεται super yachts, εντυπωσιακές διαδρομές περιπάτου, οργανωμένες πλαζ, εμπορικά κτίρια, καφέ, εστιατόρια και ξενοδοχεία.

Ο ιδρυτής του Emaar Group Μοχάμεντ Αλαμπάρ, μιλώντας για το φιλόδοξο project έχει χαρακτηρίσει την περιοχή «Νέα Ευρώπη» στην οποία θέλει να είναι ο πρώτος που θα επενδύσει.

«Η συγκεκριμένη επένδυση θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής των κατοίκων του Δυρραχίου μετατρέποντας την πόλη σε ένα από τα πιο όμορφα αξιοθέατα της Αδριατικής» έχει τονίσει ο Αλαμπάρ, επισημαίνοντας ότι στα κίνητρα της επένδυσης ήταν το γεγονός ότι η περιοχή βρίσκεται κοντά στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνελήφθη με εντολή της Ειδικής Εισαγγελίας ο διορισμένος δήμαρχος Χειμάρρας Γκέργκι Γκόρο: Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία του εκλεγμένου Φρέντη Μπελέρη

Τράπεζα της Ελλάδος: Τα δύο «εμπόδια» που βάζει για τη χορήγηση στεγαστικών δανείων

Κατακραυγή για τον τραμπούκο Ράμα: Έσπρωξε γυναίκα δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες

RND: Μπίζνες πολλών δισ. ευρώ με «χρυσές βίζες» στην Ελλάδα

Νίκος Δένδιας: Εξαιρετικό επίπεδο διμερούς αμυντικής σχέσης Ελλάδος–Μαυροβουνίου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr