ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στέλεχος της Λεπέν ασπάστηκε το Ισλάμ

Στέλεχος της Λεπέν ασπάστηκε το Ισλάμ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αίσθηση προκαλεί στην Γαλλία η απόφαση του Maxence Buttey να ασπαστεί το Ισλάμ και αυτό γιατί ο 22χρονος είχε εκλεγεί πρόσφατα δημοτικός σύμβουλος στο ανατολικό Παρίσι με το Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν Λεπέν.

“Όπως το Εθνικό Μέτωπο έτσι και το Ισλάμ έχουν δαιμονοποιηθεί από τα μέσα και η εικόνα που μεταδίδουν τα media δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, που δεν είναι άλλη από την προστασία των αδυνάμων” δηλώνει ο 22χρονος στην εφημερίδα Παριζιέν.

Ο Maxence Buttey όμως δεν έμεινε μόνο στις δηλώσεις έκανε και ένα βίντεο με το οποίο καλούσε τον κόσμο να ασπαστεί το Ισλάμ.

“Η θρησκεία είναι μια προσωπική επιλογή του καθενός, ο προσηλυτισμός όμως είναι καταδικαστέος” δήλωσε ο εκπρόσωπος του Εθνικού Μετώπου στην περιοχή.

“Ξέρω ότι πολλοί μπορεί να διαφωνήσουν ωστόσο είμαι έτοιμος να μιλήσω σε όλους πρόσωπο με πρόσωπο και να εξηγήσω τους λόγους που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση” δήλωσε ο 22χρονος και συμπλήρωσε “Διαφωνώ με το Ισλαμικό μέτωπο, δεν μου αρέσει το νικάμπ, αλλά ξέρω ότι το ισλάμ είναι η καλύτερη θρησκεία για μένα”.

Αφορμή για να προσηλυτιστεί όπως αποκάλυψε ο ίδιος ήταν η συνάντηση που είχε με τον τοπικό ιμάμη κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ισραήλ: Συνελήφθη 21χρονος Ισραηλινός μουσουλμάνος για συμμετοχή στο Ισλαμικό Κράτος (ISIS)

Δένδιας: Με τον «Νέαρχο» το ΠΝ αποκτά και μια δεύτερη πλατφόρμα κορυφής – Έχουν γίνει «τεράστια βήματα στην ιερή υπόθεση της άμυνας της πατρίδας μας»

Επίδοξη influencer ταξιδιών, 24 ετών, πνίγηκε στις διακοπές των ονείρων της

Ο Ερντογάν καταπνίγει την ελευθερία του Τύπου και τρέμει παλλαϊκή εξέγερση

Γάλλοι υπήκοοι τζιχαντιστές καταδικάστηκαν από δικαστήριο του Ιράκ για συμμετοχή στο Ισλαμικό Κράτος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr