ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Μαζλούμ Άμπντι, Μπασάρ αλ Άσαντ, Συρία, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF),


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο διοικητής των φιλοκουρδικών Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), Μαζλούμ Άμπντι, αναφέρεται ότι ταξίδεψε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) για να ζητήσει υποστήριξη για την επίτευξη συμφωνίας με τον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ στις αρχές Απριλίου, σύμφωνα με το Al-Monitor.
Η συνάντηση φέρεται να έλαβε χώρα πριν ο Κούρδος στρατηγός δεχτεί επίθεση από τουρκικό drone ενώ κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο της Σουλεϊμανίγια, στο ιρακινό Κουρδιστάν, για να επιστρέψει στη Ροζάβα [συριακό Κουρδιστάν] μετά από συνάντηση με αξιωματούχους των ΗΠΑ και του κουρδικού σοσιαλιστικού κόμματος PUK στην πόλη. Γλίτωσε αβλαβής.
Ωστόσο, αξιωματούχοι των Εμιράτων έχουν αρνηθεί ότι έχουν πραγματοποιηθεί τέτοιου είδους ταξίδια.
Αυτό έρχεται αφότου πολλά αραβικά έθνη συναντήθηκαν στην Ιορδανία αυτή την εβδομάδα για να συζητήσουν τη σύγκρουση στη Συρία και να διερευνήσουν τρόπους για τον τερματισμό της πολιτικής απομόνωσης της Δαμασκού και την αποκατάσταση της ένταξής της στον Αραβικό Σύνδεσμο μετά την αναστολή της από τον οργανισμό αυτό το 2011, όταν ο Άσαντ άρχισε να χρησιμοποιεί στρατιωτική βία για να καταπνίξει την εξέγερση που τελικά εξελίχτηκε σε μια μακροχρόνια σύγκρουση στη χώρα.























































