ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Μακρόν: «Εάν δεν κάνουμε τίποτα, η Ευρώπη θα έχει αφανιστεί σε πέντε χρόνια»
Συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Διπλωματική προσέγγιση με φόντο τις πάγιες διαφωνίες
Συρία: Οι αμερικανικές δυνάμεις εκκένωσαν τη βάση Αλ Τανφ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τεθωρακισμένα οχήματα θα χρησιμοποιήσει η Αστυνομία της Γαλλίας για την αντιμετώπιση των βίαιων επεισοδίων, ανακοίνωσε η πρωθυπουργός της χώρας Ελιζαμπέτ Μπορν, έπειτα από τρεις νύχτες ταραχών μετά τον θάνατο ενός 17χρονου από σφαίρα αστυνομικού στη Ναντέρ, προάστιο του Παρισιού.
Επίσης, θα αναπτυχθούν «πρόσθετες κινητές δυνάμεις», σημείωσε η κ. Μπορν, ενώ σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, η πρωθυπουργός της Γαλλίας -η οποία είχε δηλώσει νωρίτερα πως «εξετάζονται όλες οι επιλογές»– ανακοίνωσε την ακύρωση «εκδηλώσεων μεγάλης κλίμακας» που «ενδέχεται να ελλοχεύουν κινδύνους για τη δημόσια τάξη».
Οι αποφάσεις αυτές αποτελούν μέρος των μέτρων που εγκρίθηκαν κατά τη διάρκεια της διυπουργικής επιτροπής αντιμετώπισης κρίσεων, η οποία συνεδρίασε το μεσημέρι στο υπουργείο Εσωτερικών υπό την ηγεσία του προέδρου Μακρόν.
Την ίδια ώρα, η γαλλική κυβέρνηση ζήτησε από την τοπική αυτοδιοίκηση οι δημόσιες συγκοινωνίες -λεωφορεία και τραμ- να σταματήσουν τα δρομολόγιά τους σε όλη τη Γαλλία από τις 21.00 τοπική ώρα (22.00 ώρα Ελλάδας).
Η κυβέρνηση ζήτησε επίσης να εφαρμοστούν οι κανονισμοί που απαγορεύουν την πώληση και μεταφορά πυροτεχνημάτων, κουτιών βενζίνης και άλλων εύφλεκτων και χημικών προϊόντων.























































