ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































48ωρη κακοκαιρία Erminio: «Ζόρικη και επικίνδυνη» - Πότε και που θα ξεσπάσει
Ο persona non grata πρεσβευτής του Ιράν στον Λίβανο αρνείται να φύγει
Στόχος τα υπόγεια στρατηγεία του Ιράν - Η νέα στρατηγική «Stand-In»
Νίκος Δένδιας: Τέλος στις αυταπάτες - «Ούτε η ασφάλεια πλέον είναι δεδομένη ούτε η ειρήνη»
ΗΠΑ: Εξετάζεται επιχείρηση για την κατάσχεση 400 κιλών ιρανικού ουρανίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο αριθμός των νεκρών από την επίθεση-σοκ της παλαιστινιακής τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς στο Ισραήλ το Σάββατο 7/10 ξεπέρασε τους 1.200 την Τετάρτη, με περισσότερους από 3.000 τραυματίες, ενώ η τύχη περίπου 150 ανθρώπων που απήχθησαν και μεταφέρθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας είναι ακόμα ασαφής.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα εβραϊκών μέσων ενημέρωσης, ο απολογισμός των νεκρών έφτασε τους 1.000 αργά την Τρίτη 10/10, καθώς οι δυνάμεις ασφαλείας και η Zaka, μια εθελοντική ομάδα που χειρίζεται ανθρώπινα λείψανα μετά από τρομοκρατικές επιθέσεις και άλλες καταστροφές, εργάζονταν σε κοινότητες του νότιου Ισραήλ για να περισυλλέξουν πτώματα.
Ο στρατός είπε ότι ο αριθμός αυτός ανέβηκε στους 1.200 μέχρι το πρωί της Τετάρτης, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Το υπουργείο Υγείας ανέφερε ότι 3.007 άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων 28 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση και 345 σοβαρά, με σχεδόν 500 να νοσηλεύονται ακόμα.























































