ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπορικές Επιδρομές, Δαμασκός, Ιράν, Ισλαμιστές, Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Συρία, Τζιχαντιστές, Χαλέπι, Χαμάς,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια «ισραηλινή επίθεση» εξαπολύθηκε την Πέμπτη 12/10 με στόχο τα αεροδρόμια της πρωτεύουσας της Συρίας, Δαμασκού και της βόρειας συριακής πόλης του Χαλεπίου, μετέδωσε η συριακή κρατική τηλεόραση.
Συριακά μέσα ενημέρωσης τόνισαν ότι συριακή αντιαεροπορική άμυνα ενεργοποιήθηκε ως απάντηση στις επιθέσεις.
Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση της Συρίας, το Ισραήλ έχει εξαπολύσει επίθεση κατά των αεροδρομίων της Δαμασκού και του Χαλεπίου.
Σύμφωνα με άλλες αναφορές, το διεθνές αεροδρόμιο της Δαμασκού χτυπήθηκε από την ισραηλινή πολεμική αεροπορία λίγο πριν προσγειωθεί αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν.
Το αεροσκάφος με τον Ιρανό ΥΠΕΞ επιστρέφει στην Τεχεράνη.























































