ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισλαμιστές, Ισραήλ, Ιώβ Γκάλαντ, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Χαμάς,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μόνο η Τουρκία αρνήθηκε να καταδικάσει ως τρομοκρατική ενέργεια τις επιθέσεις της Χαμάς, κατά τη συνεδρίαση των υπουργών Αμυνας του ΝΑΤΟ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δυτικά ΜΜΕ επικαλούμενα πηγές.
Κατά την διάρκεια της συνόδου ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Γιόαβ Γκάλαντ, που παρακολούθησε εξ αποστάσεως τη συνεδρίαση, ενημέρωσε τους ομολόγους του για την επίθεση και τους έδειξε ένα «μη λογοκριμένο βίντεο των θηριωδιών της Χαμάς».
«Χτυπηθήκαμε σκληρά. Ωστόσο, μη γελιέστε, το 2023 δεν είναι 1943.
»Είμαστε οι ίδιοι Εβραίοι αλλά έχουμε διαφορετικές δυνατότητες.
»Το κράτος του Ισραήλ είναι ισχυρό, είμαστε ενωμένοι και δυνατοί», είπε ο Γκάλαντ, υπογραμμίζοντας ότι ο ισραηλινός στρατός «θα καταστρέψει τη Χαμάς».
«Θα είναι ένας μακρύς και δύσκολος πόλεμος, αλλά θα υπερισχύσουμε», πρόσθεσε ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ.























































