Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισραήλ θα καταστρέψει τον στρατό τρομοκρατών της τζιχαντιστικής Χαμάς

Το Ισραήλ θα καταστρέψει τον στρατό τρομοκρατών της τζιχαντιστικής Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Ισραήλ προετοιμάζεται για τη συνέχιση της εκστρατείας κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς, προκειμένου να καταστρέψει τον τρομοκρατικό στρατό που ίδρυσε. Το Ισραήλ δεσμεύεται να απελευθερώσει τους απαχθέντες, αναφέρουν ισραηλινές διπλωματικές πηγές.

«Κατά τη διάρκεια της νύχτας», συνεχίζουν οι ίδιες, «πραγματοποιήσαμε επιθέσεις κατά των τρομοκρατών της Χαμάς και των τρομοκρατικών υποδομών στη Γάζα.

»Το Ισραήλ καλεί τους κατοίκους της βόρειας Λωρίδας της Γάζας να φύγουν μέσω διαδρομών που έχουν οριστεί για τη νότια Λωρίδα της Γάζας.

»Η Χαμάς προσπαθεί να εμποδίσει βίαια τους πολίτες να φύγουν και να τους χρησιμοποιήσει εγκληματικά ως ανθρώπινες ασπίδες.

»Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) λειτουργούν σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και έχουν λάβει προληπτικά μέτρα με στόχο την ελαχιστοποίηση, όσο το δυνατόν περισσότερο, της ζημίας στον άμαχο πληθυσμό.

»Προειδοποιούμε όλα τα μέλη του άξονα της τρομοκρατίας με επικεφαλής το Ιράν να μείνουν έξω [από τον πόλεμο] και να μην αμφισβητήσουν την αποφασιστικότητα και την ικανότητα του Ισραήλ να αμυνθεί. Θα αμυνθούμε δυναμικά.

»Αναμένουμε από τη διεθνή κοινότητα να καταδικάσει την τρομοκρατική επίθεση σε Ισραηλινούς πολίτες και να εκφράσει ξεκάθαρη υποστήριξη για το πλήρες δικαίωμα του Ισραήλ να αμύνεται και να το υποστηρίζει κατά τη διάρκεια όλης της μάχης, κατά της Χαμάς και μέχρι να επιτευχθούν οι στόχοι του.

»Το Ισραήλ θα ενεργήσει αποφασιστικά κατά των τρομοκρατικών οργανώσεων και θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να προστατεύσει τους πολίτες του», καταλήγουν οι ίδιες πηγές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Απαξιωτικός ο Μπάιντεν για τον Τραμπ: «Είμαι ένας ενήλικας που έχει αντίπαλό του ένα εξάχρονο παιδί»

Πρώην σύζυγος οπλαρχηγού του ISIS κατηγορείται για βιασμούς σκλάβας Γιαζίντι

Ο Ερντογάν είπε τον Νετανιάχου «σφαγέα» και «Χίτλερ» και επιτέθηκε στις ΗΠΑ

Νετανιάχου: Το Δικαστήριο της Χάγης δεν θα επηρεάσει το Ισραήλ στον πόλεμο στη Γάζα

Νέα κρίση στις Αμερικανοτουρκικές σχέσεις; – Ο Ερντογάν ανέβαλε τη συνάντηση του με τον Μπάιντεν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr