Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Την παραίτηση του γγ του ΟΗΕ ζητά το Ισραήλ – Κοέν: Η Χαμάς πρέπει να σβηστεί από τον κόσμο

Την παραίτηση του γγ του ΟΗΕ ζητά το Ισραήλ – Κοέν: Η Χαμάς πρέπει να σβηστεί από τον κόσμο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρεσβευτής του Ισραήλ στον ΟΗΕ Γκιλάντ Ερντάν ζήτησε την Τρίτη 24/10 την παραίτηση του γενικού γραμματέα του Οργανισμού Αντόνιο Γκουτέρες, με αφορμή τη «σοκαριστική», όπως την χαρακτήρισε, ομιλία του στο Συμβούλιο Ασφαλείας.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Έλι Κόεν, απευθυνόμενος στον Γκουτέρες μετά την ομιλία του στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ που είπε: «Κύριε γενικέ γραμματέα, σε ποιον κόσμο ζείτε;» δερίχνοντας την έντονη δυσαρέσκεια του για την τοποθέτηση Γκουτέρες ο οποίος καταδίκασε τις «ξεκάθαρες παραβιάσεις» του διεθνούς δικαίου στη Γάζα.

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Έλι Κόεν, που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, είπε ότι δεν θα συναντηθεί αργότερα σήμερα με τον Γκουτέρες, όπως ήταν προγραμματισμένο.

«Δεν θα συναντηθώ με τον γγ του ΟΗΕ. Μετά την 7η Οκτωβρίου, δεν υπάρχει πλέον περιθώριο για ισόρροπη προσέγγιση.

»Η Χαμάς πρέπει να σβηστεί από τον κόσμο», έγραψε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ», πρώην Twitter.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στόλος «Global Sumud» – Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου

Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ

Το σουνιτικό Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας σε σιιτικό τζαμί του Ισλαμαμπάντ με τουλάχιστον 31 νεκρούς

Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ

Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr