ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Ισλαμιστές, Ισραήλ, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Λωρίδα της Γάζας, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Χαμάς,


















































Χανιά: 39χρονη Αμερικανίδα συνελήφθη για κατασκοπεία στη Σούδα
Συνελήφθησαν ο Φίλιππος Καμπούρης και η γυναίκα του ως αρχηγικά μέλη κυκλώματος που εξαπατούσε τον e-ΕΦΚΑ
Η Σαουδική Αραβία εξαπολύει την μεγαλύτερη επίθεσή της στην Υεμένη εδώ και χρόνια
Drone βύθισε τουρκικό εμπορικό πλοίο ανοιχτά της Βουλγαρίας
Πνευμονική Πανώλη: Τι είναι και πόσο θανατηφόρα - Πώς αντιμετωπίζεται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αντιπροσωπεία της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης ετοιμάζεται να μεταβεί στη Γάζα.
Η βουλευτής Ντεριά Γιανίκ, πρόεδρος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, της ίδια Επιτροπής που δεν «βλέπει» τις τουρκικές σφαγές εις βάρος των Κούρδων, δήλωσε πως υπάρχει προετοιμασία για να επισκεφθεί την περιοχή αντιπροσωπεία της Εθνοσυνέλευσης, προκειμένου να εξετάσει επί τόπου τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Εκτιμάται πως μια τέτοια κίνηση, στον βαθμό που θα υλοποιηθεί, θα προκαλέσει νέα πηγή έντασης στις σχέσεις της Τουρκίας με το Ισραήλ.
Επαναλαμβάνουμε: Οι Τούρκοι που είναι πρώτοι και καλύτεροι στις σφαγές αμάχων Κούρδων σε Τουρκία, Συρία και Ιράκ, θα πάνε να διαπιστώσουν τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στα παλαιστινιακά εδάφη, προφανώς ως ειδικοί στις σφαγές.























































