ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγυπτος, Ισλαμιστές, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Στρατιωτικά Νοσοκομεία, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Χαμάς, Χερσόνησος του Σινά,


















































Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
Bloomberg: Η κυβέρνηση Ερντογάν ετοιμάζεται για διεκδίκηση θαλάσσιας δικαιοδοσίας σε περιοχές του Αιγαίου και της Μεσογείου
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Τουρκία αναμένει το πράσινο φως από τις αιγυπτιακές Αρχές για να λειτουργήσει τα στρατιωτικά νοσοκομεία της στη Ράφα, στα σύνορα μεταξύ της Αιγύπτου και της Λωρίδας της Γάζας, ώστε να νοσηλευτούν εκεί Παλαιστίνιοι τραυματίες, ανέφερε το βράδυ της Τετάρτης 1/11 ο Τούρκος υπουργός Υγείας.
«Έχουμε κάνει τις αναγκαίες προετοιμασίες για την εγκατάσταση είκοσι νοσοκομείων εκστρατείας στο αεροδρόμιο της Ελ Αρίς, σε έναν τομέα κοντά στη Ράφα» έγραψε ο Φαχρετίν Κοτζά σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ» (πρώην Twitter).
«Διατηρούμε στενές επαφές με τα υπουργεία Υγείας της Αιγύπτου και της Παλαιστίνης για αυτόν τον σκοπό.
»Αναμένουμε να μας εγγυηθούν την ασφάλειά μας και να δοθούν οι άδειες», πρόσθεσε.
Η Τουρκία, παραδοσιακός σύμμαχος των Παλαιστίνιων τρομοκρατών, ανέβασε τους τόνους πρόσφατα εναντίον του Ισραήλ και τάχθηκε υπέρ της τζιχαντιστικής οργάνωσης Χαμάς.
Έχει ήδη στείλει στο αεροδρόμιο Ελ Αρίς της Αιγύπτου πολλά αεροσκάφη με τρόφιμα, ιατροφαρμακευτικό υλικό, γεννήτριες και θερμοκοιτίδες που προορίζονται για τους κατοίκους της Γάζας.























































