ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός αποσύρθηκε από το νοσοκομείο Αλ Σίφα – Άφησε φάρμακα και τρόφιμα

Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός αποσύρθηκε από το νοσοκομείο Αλ Σίφα – Άφησε φάρμακα και τρόφιμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ισραηλινοί στρατιώτες και άρματα μάχης αποσύρθηκαν από το νοσοκομείο Αλ Σίφα της Γάζας και αναδιατάχθηκαν γύρω από το μεγάλο νοσοκομειακό συγκρότημα, όπου το Ισραήλ υποστηρίζει ότι στεγάζεται μια βάση της Χαμάς, ανέφερε ένας δημοσιογράφος που συνεργάζεται με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Από το πρωί της Τετάρτης 15/11, ο ισραηλινός στρατός διεξήγαγε μια «στοχευμένη επιχείρηση» στο νοσηλευτικό ίδρυμα όπου, εκτός από τους ασθενείς και το νοσηλευτικό προσωπικό, έχουν βρει καταφύγιο χιλιάδες εκτοπισμένοι.

Ο ισραηλινός στρατός δεν ανταποκρίθηκε σε αίτημα του Γαλλικού Πρακτορείου να σχολιάσει τις πληροφορίες αυτές.

Ο δημοσιογράφος είπε ότι κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι στρατιώτες ανέκριναν δεκάδες αμάχους και έγδυσαν ορισμένους από αυτούς, αφήνοντάς τους μόνο με τα εσώρουχα. Όλοι τους στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Αποχωρώντας από το νοσοκομείο, οι Ισραηλινοί στρατιώτες άφησαν πίσω τους φάρμακα, τρόφιμα για τα μωρά και μπουκάλια με νερό, σύμφωνα πάντα με την πηγή αυτή.

Το μεσημέρι, ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος του ισραηλινού υπουργείου Άμυνας είπε αυτή η επιχείρηση είχε ως στόχο μια συγκεκριμένη ζώνη του νοσοκομείου Αλ Σίφα.

Το νοσοκομείο, στη δυτική πλευρά της Πόλης της Γάζας, βρίσκεται εδώ και πολλές ημέρες στο επίκεντρο των συγκρούσεων μεταξύ του ισραηλινού στρατού και της Χαμάς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Τραμπ εξετάζει την πώληση F-35 στον Ερντογάν – Το Ισραήλ αντιδρά

Σε τροχιά σύγκρουσης Ρούμπιο και Τραμπ: «Τρελοί ισλαμιστές» η νέα ηγεσία του Ιράν

Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν

Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»

Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία – Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr