ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Ισλαμιστές, Ισραήλ, Λωρίδα της Γάζας, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τζιχαντιστές, Χαμάς,


















































Φόβοι για χερσαίο πόλεμο: Η απεγνωσμένη εκστρατεία του Ιράν για τη στρατολόγηση πολιτών
Antonis Samaras, Former Prime Minister of Greece: "Permanent Stationing of Greek and Allied Forces in Cyprus" - The former PM...
Τεχεράνη: 100.000 στρατιώτες κατέκλυσαν την πρωτεύουσα του Ιράν για την αποτροπή πραξικοπήματος
Νετανιάχου: «Η μόνη μακροπρόθεσμη λύση για την κρίση στο Ορμούζ είναι η αναδρομολόγηση των αγωγών προς τη Μεσόγειο» - Δεν
Νέα επίθεση Σαμαρά σε κυβέρνηση Μητσοτάκη: Η μεγάλη εθνική απειλή είναι η Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν τον τζιχαντιστή της Χαμάς που έφτυσε και έσερνε το γυμνό σώμα της Σάνι Λουκ στη Γάζα, υποστηρίζει η οικογένειά της.
Η 22χρονη Σάνι, Γερμανίδα υπήκοος και καλλιτέχνης τατουάζ, απήχθη από ένα μουσικό φεστιβάλ κοντά στο Κιμπούτς Ουρίμ, στο Ισραήλ, στις 7 Οκτωβρίου.
Η οικογένεια της Σάνι φέρεται να αποκάλυψε ότι ο δράστης της κόρης της είχε εξοντωθεί από τον στρατό του Ισραήλ.
Η Σάνι κηρύχθηκε τελικά νεκρή στις 30 Οκτωβρίου, αφού ένα τμήμα του κρανίου της βρέθηκε στο σημείο του αιματοκυλίσματος του φεστιβάλ Σούπερ Νόβα.
Ήταν μια πικρή είδηση για την οικογένειά της που ήλπιζε ότι ήταν ζωντανή και ότι την κρατούσαν όμηρο οι τζιχαντιστές της Χαμάς.
Η μητέρα της Σάνι, Ρικάρντα, φέρεται τώρα να αποκάλυψε στον τηλεοπτικό παρουσιαστή Ράμπι Σμάλεϊ ότι οι IDF εντόπισαν και σκότωσαν «το κτήνος της Χαμάς» που ήταν υπεύθυνο για τη «βεβήλωση» του σώματος της κόρης της.




























































