Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλβανικό φρενοκομείο: Ένας δημοσιογράφος έλεγε ότι στις δημοτικές εκλογές στην Αλβανία ενεπλάκει η ΕΥΠ, ο άλλος ότι ο Μητσοτάκης θέλει τον Μπελέρη φυλακή

Αλβανικό φρενοκομείο: Ένας δημοσιογράφος έλεγε ότι στις δημοτικές εκλογές στην Αλβανία ενεπλάκει η ΕΥΠ, ο άλλος ότι ο Μητσοτάκης θέλει τον Μπελέρη φυλακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο γνωστός για ακραίες ανθελληνικές του θέσεις, Αλβανός δημοσιογράφος Artan Hoxha [κεντρική φωτο], πρόσφατα υποστήριξε σε αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό ότι «ο νόμος δεν αφαιρεί από τον Μπελέρη το δικαίωμα να ορκιστεί και ο Έντι Ράμα δεν μπορεί να τον αποπέμψει, διότι δεν ορκίστηκε για να αναλάβει τα καθήκοντα.

»Η Ελλάδα επιμένει για τον Μπελέρη, τον ήθελε Δήμαρχο για να επηρεάσει τα αποτελέσματα της απογραφής στη Χειμάρρα.

»Βλέψεις η Ελλάδα έχει και τον Δήμο Κονίσπολης για την απογραφή, γι’ αυτό ισχυρίζεται ότι η απογραφή εκεί είναι αδιαφανής.

»Ο Μπελέρης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω για εξαγορά ψήφων.

»Εάν η Ελλάδα προβάλει βέτο [στην ευρωπαϊκή πορεία της Αλβανίας], ο Ράμα έχει μια χρυσή ευκαιρία να πει στους Αλβανούς, “εμείς προσπαθούμε, μας εμποδίζει όμως η Ελλάδα”.

»Έτσι κερδίζει και πατριωτικο-εθνικιστικό κεφάλαιο».

Ισχυρίστηκε επίσης ότι «στις δημοτικές εκλογές έχουν αναμειχθεί η ελληνική Αστυνομία και οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες».

Στο ίδιο πάνελ, ο πολιτικός αναλυτής Andi Bushati ανέφερε ότι στην υπόθεση Μπελέρη ο Ράμα δεν συμβουλεύεται κανέναν θεσμό λόγω του εγωϊσμού του.

«Το πιο επικίνδυνο πράγμα που έχω ακούσει είναι “να καθίσει ο Μπελέρης φυλακή διότι κάποτε διέπραξε έγκλημα στην Επισκοπή”.

»Αυτό θα ήταν επικίνδυνο προηγούμενο.

»Συνελήφθη με τις καταθέσεις ενός ατόμου τον οποίο, πριν την περίπτωση Μπελέρη, η [αλβανική] Αστυνομία έχει πληρώσει σε άλλες επτά περιπτώσεις, για να βάλει εγκληματίες στη φυλακή.

»Δεν σεβόμαστε νόμους και θεσμούς, διότι ορισμένοι θέλουν να πωλήσουν πατριωτισμό και να κάνουν στριπτήζ με την εθνική σημαία».

Ο δημοσιογράφος Artur Zheji ανέπτυξε από την πλευρά του μια άλλη θεωρία συνομωσίας, σύμφωνα με την οποία «υπάρχει συμφωνία μεταξύ των πρωθυπουργών κ.κ. Μητσοτάκη και Ράμα, να μείνει ο Μπελέρης φυλακή για ένα διάστημα, διότι έτσι συμφέρει εκλογικά και τους δύο.

»Η Ελλάδα δεν εννοεί σοβαρά το βέτο κατά της Αλβανίας», υποστήριξε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ελληνοαμερικανοί βουλευτές ζητούν να εμποδιστεί ένας ισλαμιστικός στολίσκος με προορισμό τη Γάζα

Διαιτητής της Euroleague έκλεψε κολόνια από αεροδρόμιο

Ο Γεραπετρίτης αδειάζει ξανά την Μπακογιάννη για το Κόσοβο

Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης ψηφοθήρας με τον Μπελέρη και η Ντόρα βάζει το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Θεόδωρος Γκότσης: Η Κύπρος «δεν αναγνωρίζει την μονομερώς ανακηρυχθείσα ανεξαρτησία» του Κοσόβου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr