Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο πρόεδρος της Επ. Εξωτερικών της Αμερ. Γερουσίας κατήγγειλε την Τουρκία ότι απειλεί τους υποστηρικτές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Ο πρόεδρος της Επ. Εξωτερικών της Αμερ. Γερουσίας κατήγγειλε την Τουρκία ότι απειλεί τους υποστηρικτές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών της Γερουσίας, Μπεν Κάρντιν, κατήγγειλε την Τετάρτη 6/12 την Τουρκία ότι, με την Κίνα, τη Ρωσία, το Ιράν και το Τατζικιστάν, απειλούν τους υποστηρικτές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο εξωτερικό και ότι επεκτείνουν την καταπίεση και εκτός των συνόρων τους, έγραψε η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ, Λένα Αργύρη, στο «Χ» (πρώην Twitter):

«Αναφορά στην Τουρκία έκανε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών της Γερουσίας, Μπεν Κάρντιν, σε ομιλία του για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

»”Χώρες όπως η Κίνα, η Ρωσία, η Τουρκία, το Ιράν και το Τατζικιστάν, απειλούν τους υποστηρικτές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο εξωτερικό / η καταπίεση επεκτείνεται κ εκτός των συνόρων τους και αυτό είναι ανατριχιαστικό”».

Αυτή είναι γνώμη που επικρατεί για την Τουρκία στην αμερικανική Γερουσία, όσο κι εάν ο Ερντογάν παρίστανε το «περιστέρι» της ειρήνης στην Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Wall Street Journal: Ο Πούτιν δεν διέταξε τη δολοφονία του Ναβάλνι

Το Βέλγιο θα δώσει F-16 στην Ουκρανία

Ελληνοαμερικανοί βουλευτές ζητούν να εμποδιστεί ένας ισλαμιστικός στολίσκος με προορισμό τη Γάζα

H Ισπανία θα δώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Ο Ερντογάν είπε τον Νετανιάχου «σφαγέα» και «Χίτλερ» και επιτέθηκε στις ΗΠΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr