ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Ισλαμιστές, Ισραήλ, Λωρίδα της Γάζας, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τζιχαντιστές, Χαμάς,


















































Φόβοι για χερσαίο πόλεμο: Η απεγνωσμένη εκστρατεία του Ιράν για τη στρατολόγηση πολιτών
Antonis Samaras, Former Prime Minister of Greece: "Permanent Stationing of Greek and Allied Forces in Cyprus" - The former PM...
Τεχεράνη: 100.000 στρατιώτες κατέκλυσαν την πρωτεύουσα του Ιράν για την αποτροπή πραξικοπήματος
Πλήγμα στην Κασπία: Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις κατέστρεψαν μυστική ιρανική βάση αεράμυνας σε απόσταση 1.600 χιλιομέτρων
Νετανιάχου: «Η μόνη μακροπρόθεσμη λύση για την κρίση στο Ορμούζ είναι η αναδρομολόγηση των αγωγών προς τη Μεσόγειο» - Δεν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) λένε ότι η Χαμάς συνέχισε να εκτοξεύει ρουκέτες από μια «ανθρωπιστική ζώνη» που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή Αλ Μαουάσι στη νότια Λωρίδα της Γάζας.
Οι IDF λένε ότι χθες στις 6 μ.μ., «τρομοκράτες της Χαμάς εκτόξευσαν πολυάριθμους πυραύλους προς το Ισραήλ από την καθορισμένη ανθρωπιστική ζώνη».
Άλλοι τέσσερις πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από την περιοχή Αλ Μαουάσι στις 1.56 μ.μ. και 2.16 μ.μ., αλλά «προσγειώθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας και έθεσαν σε κίνδυνο πολλούς πολίτες στη Γάζα», αναφέρει.
«Αυτό είναι μια ακόμη απόδειξη ότι η Χαμάς εκμεταλλεύεται την ανθρωπιστική ζώνη του Ισραηλινού Στρατού για τρομοκρατική δραστηριότητα», λένε οι IDF.
Οι IDF δημοσίευσαν ένα ενδεικτικό γραφικό που δείχνει τις θέσεις των εκτοξεύσεων πυραύλων από το Αλ Μαουάσι, καθώς και μια εικόνα που δείχνει έναν εκτοξευτή πυραύλων.
Η ανθρωπιστική ζώνη στο Αλ Μαουάσι είναι μια περιοχή που έχει χαρακτηριστεί από τις IDF ως ασφαλής για τους αμάχους στη Λωρίδα της Γάζας.
Οι ρουκέτες από τη Λωρίδα της Γάζας προς το Ισραήλ συνεχίστηκαν από άλλες τοποθεσίες της νότιας και κεντρικής Γάζας τις τελευταίες ημέρες, σε περιοχές όπου ο Ισραηλινός Στρατός δεν επιχειρεί στο έδαφος.























































