ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βεγγάζη, Ισλαμιστές,


















































Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους
Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία
ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εκκένωση συνοικίας στη Βεγγάζη έως το μεσημέρι της Δευτέρας ζητά ο στρατός της Λιβύης, καθώς προετοιμάζεται ευρεία στρατιωτική επιχείρηση ενάντια σε ισλαμιστές που κατέχουν τμήματα της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της χώρας.
“Ο επικεφαλής του στρατού ζητά από όλους τους κατοίκους της περιοχής Ασάμπρι να φύγουν μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι (της Δευτέρας)” δήλωσε ο στρατιωτικός εκπρόσωπος Αχμέντ αλ-Μεσμάρι.
Προηγουμένως, ο στρατός είχε ανακοινώσει ότι μέλη της εξτρεμιστικής οργάνωσης Ανσάρ αλ-Σαρία έχουν καταφύγει στη συγκεκριμένη συνοικία αφότου οι λιβυκές δυνάμεις ανακατέλαβαν περιοχές τις οποίες έλεγχαν οι ισλαμιστές.
Από τις επιχειρήσεις του στρατού που υποστηρίζεται από δυνάμεις πιστές στον πρώην στρατηγό Χαλίφα Χαφτάρ, κατά των ισλαμιστικών ομάδων, έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον 230 άνθρωποι.
Ο στρατός υποστηρίζει ότι έχει ανακαταλάβει αρκετές συνοικίες τις οποίες κατείχαν από τον Αύγουστο οι ισλαμιστές αν σε άλλες περιοχές στα ανατολικά της πόλης οι μάχες συνεχίζονται. Η κατάσταση στη Βεγγάζη όπως και σε άλλα σημεία της Λιβύης είναι εξαιρετικά ρευστή καθώς έως τώρα οι κυβερνητικές δυνάμεις αδυνατούσαν να ελέγξουν ολοκληρωτικά τις ομάδες των πολιτοφυλάκων.























































