Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο «κερατωμένος» ( ; ) βασιλιάς της Ισπανίας, η βασίλισσα είχε τον ίδιο εραστή με την αδελφή της κι ο ρόλος του πρώην βασιλιά

Ο «κερατωμένος» ( ; ) βασιλιάς της Ισπανίας, η βασίλισσα είχε τον ίδιο εραστή με την αδελφή της κι ο ρόλος του πρώην βασιλιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεν έχει τέλος το σκάνδαλο Χάιμε ντελ Μπούργκο και… Λετίθια για την βασιλική οικογένεια της Ισπανίας.

Στις αρχές του μήνα, ο πρώην γαμπρός της βασίλισσας Λετίθια (είχε παντρευτεί την αδερφή της την περίοδο 2012-2014) ανέβασε κατά λάθος (;) και αμέσως διέγραψε μια ανάρτηση στο «Χ» (πρώην twitter) στην οποία υπαινισσόταν ότι είχε τρυφερή, ίσως και ερωτική σχέση με την βασίλισσα της Ισπανίας, πριν αλλά και μετά τον γάμο της με τον βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας.

Η επίμαχη ανάρτηση στο «Χ»

Το σκάνδαλο πήρε νέα τροπή όταν τα ισπανικά Μέσα κατηγόρησαν τον πρώην βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος πως έπαιξε ρόλο στην δημοσιοποίηση αυτών των φημών σχετικά με την σχέση μεταξύ της Λετίθια και του πρώην γαμπρού της.

Ας πάρουμε τα πράγμα από την αρχή.

Στις αρχές Δεκεμβρίου, σε ανάρτησή του στο «Χ» ο 53χρονος Χάιμε ντελ Μπούργκο πόσταρε μια selfie φωτογραφία της Λετίθια πριν από περίπου 15 χρόνια να φορά μια πασμίνα και να ποζάρει μπροστά σε έναν καθρέφτη.

Στην ίδια ανάρτηση υπήρχε ως λεζάντα το ακολούθο κείμενο το οποίο υποτίθεται ότι συνόδευε τη selfie της βασίλισσας προς τον μυστικό εραστή της.

«Αγάπη μου. Φοράω την πασμίνα σου.

»Το αισθάνομαι σαν να σε νιώθω δίπλα μου. Με προστατεύει.

»Μετράω τις ώρες για να ειδωθούμε ξανά. Σε αγαπώ. Δικιά σου», έγραφε το σύντομο κείμενο που αποδόθηκε στη βασίλισσα Λετίθια και όπως ήταν αναμενόμενο… άναψε φωτιές!

Όταν, όμως, η ανάρτηση αυτή έγινε αντιληπτή από τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης ο ντελ Μπούργκο τη διέγραψε ενώ το ίδιο έκανε και για όλο το περιεχόμενο του λογαριασμού του στο «Χ».

Ο Ντελ Μπούργκο με την αδερφή της Λετίθια

Ο ντελ Μπούργκο υποστηρίζει ότι ήταν έτοιμος να παντρευτεί την Λετίθια το 2004, ενώ αυτή ήταν ακόμα δημοσιογράφος.

Κατά τους ίδιους ισχυρισμούς ο ντελ Μπούργκο θα έκανε την πρόταση σε δείπνο με τη Λετίθια στο ξενοδοχείο Ritz στη Μαδρίτη αλλά σε εκείνο το ραντεβού η μετέπειτα βασίλισσα της Ισπανίας φέρεται να του είπε ότι είχε γνωρίσει έναν άνδρα (σ.σ. τον σημερινό βασιλιά της Ισπανίας Φελίπε) ο οποίος θα της άλλαζε τη ζωή.

Πριν από έναν μήνα, ο ντελ Μπούργκο, κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με τίτλο «Η Λετίθια κι εγώ» στο οποίο προσπάθησε να εξηγήσει τις σχέσεις του με την ισπανική μοναρχία.

Στο βιβλίο αυτό ο 53χρονος υποστηρίζει ότι γνώρισε τη σημερινή βασίλισσα της Ισπανίας το 2000 αφήνοντας υπονοούμενα ότι παρά τον γάμο της με τον Φελίπε συνέχισαν να έχουν ρομαντικές σχέσεις.

Την Τετάρτη, το σήριαλ Χάιμε ντελ Μπούργκο – Λετίθια πήρε μια νέα τροπή όταν ο Ισπανός δημοσιογράφος Federico Jiménez κατηγόρησε τους υποστηρικτές του πρώην βασιλιά Χουάν Κάρλος, ο οποίος έχει σχεδόν αποκλειστεί από τη βασιλική οικογένεια, ότι διεξάγουν μια βρόμικη «εκστρατεία» δυσφήμησης εναντίον του γιου του, Φελίπε.

Ο Ισπανός ραδιοφωνικός παρουσιαστής Federico Jiménez Losantos δήλωσε:

«Είναι η χιλιοστή εκστρατεία που έχει ενορχηστρωθεί εναντίον του Φελίπε» προσθέτοντας:

«Οι κύκλοι του Χουάν Κάρλος είναι αυτοί που το υποκινούν».

Να σημειώσουμε πως ο Χουάν Κάρλος ήταν βασιλιάς από το 1975 έως το 2014, όταν παραιτήθηκε υπέρ του γιου του Φελίπε.

Ο επίσημος λόγος ήταν η ηλικία του, στην πραγματικότητα, όμως παρέδωσε τον θρόνο στον γιό του λόγω οικονομικών σκανδάλων.

Σήμερα ο Χουάν Κάρλος ζει στο Άμπου Ντάμπι και δεν χάνει ευκαιρία να δηλώνει στα μέσα ενημέρωσης πως είναι ενοχλημένος που τον έδιωξε η οικογένειά του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

H Ισπανία θα δώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Ισπανία: Τα αμαρτωλά «Καθαρά Χέρια» που κατηγορούν τη σύζυγο του Σάντσεθ

Ισπανία: Ο Σάντσεθ σκέφτεται να παραιτηθεί – Ποιος είναι ο λόγος

Σάντσεθ: Η Ισπανία θα αναγνωρίσει παλαιστινιακό κράτος έως τον Ιούλιο

DW: Σε ποιον ανήκει ο αμύθητος θησαυρός του Σαν Χοσέ;

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr