Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Wall Street Journal: Ο Έλον Μασκ κάνει LSD, κοκαΐνη, Ecstasy, μανιτάρια και κεταμίνη

Wall Street Journal: Ο Έλον Μασκ κάνει LSD, κοκαΐνη, Ecstasy, μανιτάρια και κεταμίνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η σχέση του Έλον Μασκ με τη χρήση παράνομων ναρκωτικών, όπως LSD, κοκαΐνης, Ecstasy, μανιταριών και κεταμίνης, είναι κοινό μυστικό.

Ωστόσο φαίνεται πως αυτή εμποδίζει τον CEO, μεταξύ άλλων, των κολοσσών της Tesla, της SpaceX και του X όσον αφορά στην ικανότητα διοίκησης.

Τουλάχιστον, αυτούς τους προβληματισμούς εκφράζουν μέλη των διοικητικών των εταιρειών.

Δημοσίευμα της Wall Street Journal αναφέρει ότι τα στελέχη έχουν διερωτηθεί ή ακόμη και υποθέσει ανοιχτά ότι σε συγκεκριμένες περιστάσεις ο Μασκ θα μπορούσε να βρίσκεται υπό την επήρεια ναρκωτικών ή παραισθησιογόνων ουσιών.

Από την πλευρά του Μασκ και ο δικηγόρος του στην SpaceX, που μίλησε στη Wall Street Journal χαρακτήρισε το δημοσίευμα της εφημερίδας ψευδές σε πολλά σημεία -χωρίς να ωστόσο να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Διέψευσε επίσης ότι ο Μασκ κάνει χρήση ναρκωτικών και είπε ότι υποβάλλεται σε περιοδικούς και τυχαίους ελέγχους από την εταιρία και δεν έχει βγει ποτέ θετικός.

Ο ίδιος ο Μασκ έχει αναφερθεί πολλές φορές στην έλλειψη ύπνου, ενώ ένας βιογράφος του έχει επίσης σκιαγραφήσει τη συχνά ασταθή, επιθετική και εμπρηστική συμπεριφορά του δισεκατομμυριούχου.

Σύμφωνα με τη WSJ, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο έχει κάνει χρήση LSD, κοκαΐνης, έκσταση και ψυχεδελικών μανιταριών, σε ιδιωτικά πάρτι σε όλο τον κόσμο, όπου οι συμμετέχοντες υπογράφουν συμφωνίες εμπιστευτικότητας ή παραδίδουν τα τηλέφωνά τους για να εισέλθουν, σύμφωνα με άτομα που τον έχουν δει να κάνει χρήση ναρκωτικών του και άλλα άτομα που το γνωρίζουν.

Ο Μασκ έχει καπνίσει στο παρελθόν μαριχουάνα δημόσια και έχει πει ότι έχει συνταγή για την κεταμίνη που μοιάζει με ψυχεδελικό.

Τα συμβόλαια της SpaceX… κινδυνεύουν

Η παράνομη χρήση ναρκωτικών πιθανότατα θα συνιστούσε παραβίαση των ομοσπονδιακών νόμων και θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο δισεκατομμύρια δολάρια σε κυβερνητικές συμβάσεις της SpaceX.

Ο Μασκ θέτει έτσι δυνητικά σε κίνδυνο περίπου 1 τρισεκατομμύριο δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία που κατέχουν επενδυτές, δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας και μεγάλα τμήματα του διαστημικού προγράμματος των ΗΠΑ.

Η SpaceX είναι η μόνη εταιρεία των ΗΠΑ που έχει πλέον πιστοποιηθεί για τη μεταφορά αστροναυτών της NASA από και προς τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Το Πεντάγωνο, εν τω μεταξύ, έχει εντείνει τις αγορές εκτοξευτών πυραύλων SpaceX τα τελευταία χρόνια και η εταιρία επιδιώκει επίσης να αναπτύξει μια μεγάλη επιχείρηση που πωλεί δορυφορικές υπηρεσίες σε υπηρεσίες εθνικής ασφάλειας.

Αλλά και μια πρώην διευθύντρια της Tesla, η Λίντα Τζόνσον Ράις, απογοητεύτηκε τόσο πολύ με την ασταθή συμπεριφορά του Μασκ και τις ανησυχίες της για την κατανάλωση ναρκωτικών που δεν άντεξε να επανεκλεγεί στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ηλεκτρικών αυτοκινήτων το 2019, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν το θέμα.

Οι άνθρωποι γύρω από τον Μασκ είχαν συνηθίσει εδώ και πολύ καιρό την ασταθή συμπεριφορά του.

Ορισμένα στελέχη της SpaceX που είχαν εργαστεί για καιρό μαζί του, ωστόσο, παρατήρησαν μια αλλαγή σε μια εκδήλωση της εταιρείας στα τέλη του 2017.

Η ίδια η εφημερίδα έχει στο παρελθόν αρθρογραφήσει για την κατάθλιψη από την πάσχει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, αποκαλύπτει στοιχεία για τη θεραπεία που ακολουθεί.

Ειδικότερα η αμερικανική εφημερίδα, σε παλιότερο δημοσίευμά της ανέφερε ότι ο Μασκ έχει πει στον κόσμο ότι παίρνει μικρές δόσεις κεταμίνης για τη θεραπεία της κατάθλιψης και τον έχουν δει να παίρνει το ναρκωτικό και για ψυχαγωγικούς λόγους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι για ναρκωτικά

Ο φαφλατάς Ερντογάν διαδίδει ότι εκείνος «ακύρωσε» με τον Μπάιντεν

Νέα κρίση στις Αμερικανοτουρκικές σχέσεις; – Ο Ερντογάν ανέβαλε τη συνάντηση του με τον Μπάιντεν

Μεγάλη ανατροπή: Εφετείο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του Γουάινστιν

Πύραυλο των Χούτι κατέρριψαν οι Αμερικανοί – Είχε στόχο πλοίο με 4 Έλληνες στο πλήρωμα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr